کاربر

آش لپه (2)

بیماری ها ، داروها ، تشخیص ، درمان و ...

مواد لازم:

  1. لپه نصف پیمانه
  2. برنج قهوه ای نیم کوب: ۲ قاشق غذاخوری
  3. سبزی آش: ۲ پیمانه
  4. لوبیا قرمز: ۳ قاشق غذاخوری
  5. چغندر قرمر نگین شده: یک پیمانه
  6. گوجه فرنگی: ۲ عدد (۲۰۰ گرم)
  7. پیاز: ۱ عدد (۷۰ گرم)
  8. نمک: به میزان لازم
  9. زردچوبه: نصف قاشق چایخوری
  10. روغن کنجد: ۴ قاشق غذاخوری
  11. فلفل قرمز: 3/1 قاشق چایخوری
  12. زیره سبز: نصف قاشق چایخوری

طرز تهیه:

  • لوبیا که از شب قبل خیسانده اید را بپزید.
  • لپه و برنج را ۲ ساعت خیس کنید.
  • پیاز خلال شده، نمک و ادویه جات را در روغن با حرارت کم تفت دهید.
  • گوجه، چغندر، لپه و سبزیجات را با مقداری آب جوش روی شعله ملایم قرار دهید.
  • بعد از یک ساعت، برنج را اضافه کنید.
  • در پایان؛ لوبیا پخته و زیره را افزوده و ۲۰ دقیقه صبر کنید تا آش کاملاً جا بیفتد.
error: محتوا محافظت شده می باشد.