کاربر

آش لپه (1)

بیماری ها ، داروها ، تشخیص ، درمان و ...

طبع غذا: معتدل

مصلح: ادویه موجود در غذا

مواد لازم (برای 4 نفر):

  1. لپه 1 پیمانه
  2. برنج 1 پیمانه
  3. سبزی آش خرد شده ۶ پیمانه
  4. پیاز خرد شده 1 عدد متوسط
  5. نمک، زردچوبه، فلفل، زنجبیل، پودر زیره به میزان لازم
  6. آبغوره به میزان لازم
  7. روغن کنجد به میزان لازم

طرز تهیه:

  • حبوبات را از قبل خیس می کنیم. لپه را با آب و کمی زردچوبه کامل می پزیم. برنج و سبزی را همراه نمک، فلفل، زنجبیل و کمی زردچوبه پخته، سپس آنها را به لبه اضافه می کنیم، پیاز را با روغن کنجد و مقدار کمی ادویه تفت می دهیم، سپس پودر زیره را به آن اضافه کرده و کمی تفت می دهیم در آخر پیاز را به کل مواد اضافه کرده و اجازه می‌دهیم، غذا با حرارت ملایم پخته تا آماده شود، موقع صرف غذا می‌توان از آبغوره استفاده کرد.

خواص:

  1. ملین
  2. مفید برای چربی
  3. مفید برای افراد دیابتی

نکته:

  • سبزی آش شامل تره، جعفری، گشنیز، اسفناج یا برگ چغندر است.
  • هنگام صرف آش در صورت تمایل می توانید مقداری روغن زیتون به آن اضافه کنید.
  • آش را با حرارت بسیار ملایم طبخ کنید.
  • اگر در مرحله از پخت غذا نیاز به آب داشتید می توانید از آب جوشیده شده گرم به آن اضافه کنید.
  • آش را به آرامی و مرتب هم می زنیم تا ته نگیرد.
  • زمانی که سبزی تازه هر فصل در دسترس نبود، از سبزی خشک می توان استفاده کرد.
  • چنانچه به جای سبزی تازه از سبزی خشک در آش استفاده می کنید، مقدار سبزی خشک مورد نیاز برای هر غذا یک دوم یک پیمانه است.
  • در اکثر آش ها از چاشنی هایی مثل آبغوره، آبلیمو ترش تازه یا آب نارنج استفاده می‌کنیم.
  • در آش می توانید از آلوچه سبز و یا آلو بخارا استفاده کنید.

 

error: محتوا محافظت شده می باشد.