کاربر

آش غلات

بیماری ها ، داروها ، تشخیص ، درمان و ...

مواد لازم:

  1. گندم با پوست: نصف پیمانه
  2. ذرت: نصف پیمانه
  3. جو پوست کنده: ۲ قاشق غذاخوری
  4. سبزی آش: ۲ پیمانه
  5. سیر کوچک: ۱ حبه
  6. برنج قهوه ای نیم کوب: ۲ قاشق غذاخوری
  7. پیاز: ۱ عدد (۷۰ گرم)
  8. روغن کنجد: ۴ قاشق غذاخوری
  9. فلفل قرمز: 3/1 قاشق چایخوری
  10. نمک: به میزان لازم
  11. زردچوبه: نصف قاشق چایخوری

طرز تهیه:

  • غلات را به صورت جداگانه از شب قبل خیس کنید.
  • ذرت را آبپز کرده و دانه های آن را جدا نمایید.
  • گندم و جو را به صورت جداگانه بپزید.
  • سیر و پیاز را در روغن با حرارت ملایم کمی تفت دهید و نمک و ادویه جات را اضافه کنید.
  • سبزیجات و برنج را با مقداری آب جوش افزوده و اجازه دهید تا کاملاً پخته شود.
  • گندم، جو و ذرت را بیفزایید.
  • در صورت غلیظ بودن یک لیوان آب جوش بریزید و صبر کنید تا آش به مدت نیم ساعت جا بیفتد.
  • نکته: اگر ذرت تازه در دسترس نبود، از خشک آن (نصف مقدار تازه) استفاده کنید با این تفاوت که از شب قبل خیسانده و چند ساعت به صورت جداگانه خوب بپزید.
error: محتوا محافظت شده می باشد.