مواد لازم:
- گندم با پوست: نصف پیمانه
- ذرت: نصف پیمانه
- جو پوست کنده: ۲ قاشق غذاخوری
- سبزی آش: ۲ پیمانه
- سیر کوچک: ۱ حبه
- برنج قهوه ای نیم کوب: ۲ قاشق غذاخوری
- پیاز: ۱ عدد (۷۰ گرم)
- روغن کنجد: ۴ قاشق غذاخوری
- فلفل قرمز: 3/1 قاشق چایخوری
- نمک: به میزان لازم
- زردچوبه: نصف قاشق چایخوری
طرز تهیه:
- غلات را به صورت جداگانه از شب قبل خیس کنید.
- ذرت را آبپز کرده و دانه های آن را جدا نمایید.
- گندم و جو را به صورت جداگانه بپزید.
- سیر و پیاز را در روغن با حرارت ملایم کمی تفت دهید و نمک و ادویه جات را اضافه کنید.
- سبزیجات و برنج را با مقداری آب جوش افزوده و اجازه دهید تا کاملاً پخته شود.
- گندم، جو و ذرت را بیفزایید.
- در صورت غلیظ بودن یک لیوان آب جوش بریزید و صبر کنید تا آش به مدت نیم ساعت جا بیفتد.
- نکته: اگر ذرت تازه در دسترس نبود، از خشک آن (نصف مقدار تازه) استفاده کنید با این تفاوت که از شب قبل خیسانده و چند ساعت به صورت جداگانه خوب بپزید.