کاربر

آش عدس (3)

بیماری ها ، داروها ، تشخیص ، درمان و ...

مواد لازم:

  1. عدس: 3/2 پیمانه
  2. گشنیز خرد شده: نصف پیمانه
  3. پیاز: ۱ عدد (۷۰ گرم)
  4. برنج قهوه ای نیم کوب: نصف پیمانه
  5. جعفری خرد شده: یک پیمانه
  6. سیر کوچک: ۱ حبه
  7. نمک: به میزان لازم
  8. روغن کنجد: ۴ قاشق غذاخوری
  9. فلفل قرمز: 3/1 قاشق چایخوری
  10. کشک گیاهی8: ۲ قاشق غذاخوری
  11. زردچوبه: نصف قاشق چایخوری

طرز تهیه:

  • سیر و پیاز را در روغن با حرارت کم تفت دهید و نمک و ادویه جات را به آن اضافه کنید.
  • عدس و سبزیجات را با ۲ لیوان آب جوش، اضافه کرده و نیم پر کنید.
  • برنج خیس خورده را افزوده و اجازه دهید تا آش کاملاً پخته و جا بیفتد.
  • این آش را با کشک گیاهی میل نمایید.
error: محتوا محافظت شده می باشد.