مواد لازم:
- عدس: 3/2 پیمانه
- گشنیز خرد شده: نصف پیمانه
- پیاز: ۱ عدد (۷۰ گرم)
- برنج قهوه ای نیم کوب: نصف پیمانه
- جعفری خرد شده: یک پیمانه
- سیر کوچک: ۱ حبه
- نمک: به میزان لازم
- روغن کنجد: ۴ قاشق غذاخوری
- فلفل قرمز: 3/1 قاشق چایخوری
- کشک گیاهی8: ۲ قاشق غذاخوری
- زردچوبه: نصف قاشق چایخوری
طرز تهیه:
- سیر و پیاز را در روغن با حرارت کم تفت دهید و نمک و ادویه جات را به آن اضافه کنید.
- عدس و سبزیجات را با ۲ لیوان آب جوش، اضافه کرده و نیم پر کنید.
- برنج خیس خورده را افزوده و اجازه دهید تا آش کاملاً پخته و جا بیفتد.
- این آش را با کشک گیاهی میل نمایید.