مواد لازم:
- عدس: نصف پیمانه
- جو پوست کنده: ۳ قاشق غذاخوری
- به: ۱۵۰ گرم
- کدو حلوایی: ۱۵۰ گرم
- نعناع خشک: ۱ قاشق مرباخوری
- پیاز: ۱ عدد (۷۰ گرم)
- روغن کنجد: ۴ قاشق غذاخوری
- نمک: به میزان لازم
- فلفل قرمز: 3/1 قاشق چایخوری
- زردچوبه: نصف قاشق چایخوری
- دارچین: 3/1 قاشق چایخوری
طرز تهیه:
- کدو حلوایی را بعد از پختن با مقداری آب و نمک و ادویه جات، با گوشت کوب له کنید.
- در ظرفی جداگانه؛ عدس و جو خیس خورده را بپزید تا آب آن کاملاً کشیده شود.
- پیاز را در مقداری روغن با حرارت کم تفت دهید.
- به نگین شده را به پیاز افزوده و با یک لیوان آب جوش نیم ساعت داخل ظرف دربسته بپزید.
- همه مواد را با هم مخلوط کرده و در صورت غلیظ بودن مقدار آب جوش بریزید و اجازه دهید تا کاملاً جا بیفتد.
- در پایان نعناع خشک را در کمی روغن داغ کرده و با دارچین به آش اضافه نمایید.