مواد لازم:
- برنج قهوه ای: نصف پیمانه
- چغندر نگین شده: یک پیمانه
- شلغم نگین شده: یک پیمانه
- ماش: نصف پیمانه
- گشنیز خرد شده: یک پیمانه (۵۰ گرم)
- پیاز: ۱ عدد (۷۰ گرم)
- روغن کنجد: ۴ قاشق غذاخوری
- نمک: به میزان لازم
- فلفل قرمز: 3/1 قاشق چایخوری
- زردچوبه: نصف قاشق چایخوری
- پونه: ۱ قاشق چایخوری
- آویشن: ۱ قاشق چایخوری
طرز تهیه:
- پیاز خلال شده را در روغن با حرارت کم تفت دهید.
- شلغم و چغندر را افزوده و چند دقیقه با پیاز هم بزنید.
- نمک و ادویه جات را اضافه کرده و چند ثانیه با مواد تفت دهید.
- گشنیز خرد شده، ماش و برنج خیس خورده را با ۲ لیوان آب جوش، بیفزایید.
- اجازه دهید آش با شعله متوسط پخته و کاملاً جا بیفتد.
- در پایان، پونه و آویشن را افزوده و شعله را خاموش کنید.