کاربر

آش صیفی

بیماری ها ، داروها ، تشخیص ، درمان و ...

مواد لازم:

  1. برنج قهوه ای: نصف پیمانه
  2. چغندر نگین شده: یک پیمانه
  3. شلغم نگین شده: یک پیمانه
  4. ماش: نصف پیمانه
  5. گشنیز خرد شده: یک پیمانه (۵۰ گرم)
  6. پیاز: ۱ عدد (۷۰ گرم)
  7. روغن کنجد: ۴ قاشق غذاخوری
  8. نمک: به میزان لازم
  9. فلفل قرمز: 3/1 قاشق چایخوری
  10. زردچوبه: نصف قاشق چایخوری
  11. پونه: ۱ قاشق چایخوری
  12. آویشن: ۱ قاشق چایخوری

طرز تهیه:

  • پیاز خلال شده را در روغن با حرارت کم تفت دهید.
  • شلغم و چغندر را افزوده و چند دقیقه با پیاز هم بزنید.
  • نمک و ادویه جات را اضافه کرده و چند ثانیه با مواد تفت دهید.
  • گشنیز خرد شده، ماش و برنج خیس خورده را با ۲ لیوان آب جوش، بیفزایید.
  • اجازه دهید آش با شعله متوسط پخته و کاملاً جا بیفتد.
  • در پایان، پونه و آویشن را افزوده و شعله را خاموش کنید.
error: محتوا محافظت شده می باشد.