مواد لازم:
- شوید تازه: نصف پیمانه
- باقلا تازه: 3/2 پیمانه
- برنج قهوه ای نیم کوب: نصف پیمانه
- لپه: نصف پیمانه
- پیاز: ۱ عدد (۷۰ گرم)
- سیر کوچک: ۱ حبه
- روغن کنجد: ۴ قاشق غذاخوری
- نمک: به میزان لازم
- فلفل سیاه: 3/1 قاشق چایخوری
- زردچوبه: نصف قاشق چایخوری
طرز تهیه:
- لپه که از ۲ ساعت قبل خیسانده اید را بپزید تا آبش کشیده شود.
- پیاز را در روغن نفت داده سپس سیر، نمک و ادویه جات را اضافه کنید.
- برنج خیس خورده و ۲ لیوان آب جوش بیفزایید.
- بعد از نیم ساعت، باقلای دو نیم شده، شوید و لپه را افزوده و اجازه دهید با شعله ملایم پخته و جا بیفتد.