مواد لازم:
- عدس: یک پیمانه
- چغندر: ۲ پیمانه
- برگ چغندر: ۲ پیمانه سر پر
- پیاز: ۱ عدد (۸۰ گرم)
- سرکه سیب: نصف پیمانه
- خمیر نانوایی: ۱۰۰ گرم
- روغن کنجد: ۴ قاشق غذاخوری
- نمک: ۱ قاشق چایخوری
- زردچوبه: نصف قاشق چایخوری
- نعناع خشک: ۱ قاشق مرباخوری
طرز تهیه:
- چغندر نگین شده را با مقداری آب نیم پز کنید.
- عدس خیس خورده و برگ چغندر را اضافه کنید تا خوب نرم گردد.
- سپس چند ملاغه از مواد را داخل ظرفی جداگانه ریخته و خمیر را با مقداری آب میکس نموده و به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید تا صاف و یکدست گردد سپس به شولی بیفزایید.
- پیاز خلال شده، نمک، زردچوبه را در روغن با حرارت ملایم، تفت دهید و در آش بریزید.
- بعد از ۲۰ دقیقه، سرکه را اضافه کنید.
- نعناع خشک را در مقداری روغن داغ کرده و به آش افزوده و شعله را خاموش نمایید.