کاربر

آش شولی (2)

بیماری ها ، داروها ، تشخیص ، درمان و ...

مواد لازم:

  1. عدس: ۱ پیمانه
  2. لپه: ۲ قاشق غذاخوری
  3. چغندر نگین شده: یک پیمانه
  4. اسفناج: ۳ پیمانه
  5. آب انار: ۲ پیمانه
  6. روغن ذرت: ۴ قاشق غذاخوری
  7. شوید تازه: یک پیمانه
  8. خمیر نانوایی: ۱۰۰۰ گرم
  9. نمک: ۱ قاشق چایخوری
  10. فلفل سیاه: 3/1 قاشق چایخوری
  11. زردچوبه: نصف قاشق چایخوری
  12. نعناع خشک: ۱ قاشق مرباخوری

طرز تهیه:

  • لپه که از قبل خیسانده اید را بپزید.
  • سبزیجات ساطوری شده با چغندر نگین شده و عدس، همراه با چند لیوان آب بپزید.
  • بعد از پخته شدن مواد؛ خمیر را با مقداری آب، میکس کنید.
  • چند ملاغه از آش را با خمیر میکس شده، داخل قابلمه ای دیگر ریخته و خوب هم بزنید تا صاف و یکدست شود، بعد به شولی اضافه کنید.
  • بعد از ۲۰ دقیقه؛ آب انار و لپه، نمک و فلفل را بیفزایید.
  • در پایان؛ نعناع خشک را با کمی زردچوبه در روغن داغ کرده و به آش اضافه کنید.
error: محتوا محافظت شده می باشد.