مواد لازم:
- عدس: ۱ پیمانه
- لپه: ۲ قاشق غذاخوری
- چغندر نگین شده: یک پیمانه
- اسفناج: ۳ پیمانه
- آب انار: ۲ پیمانه
- روغن ذرت: ۴ قاشق غذاخوری
- شوید تازه: یک پیمانه
- خمیر نانوایی: ۱۰۰۰ گرم
- نمک: ۱ قاشق چایخوری
- فلفل سیاه: 3/1 قاشق چایخوری
- زردچوبه: نصف قاشق چایخوری
- نعناع خشک: ۱ قاشق مرباخوری
طرز تهیه:
- لپه که از قبل خیسانده اید را بپزید.
- سبزیجات ساطوری شده با چغندر نگین شده و عدس، همراه با چند لیوان آب بپزید.
- بعد از پخته شدن مواد؛ خمیر را با مقداری آب، میکس کنید.
- چند ملاغه از آش را با خمیر میکس شده، داخل قابلمه ای دیگر ریخته و خوب هم بزنید تا صاف و یکدست شود، بعد به شولی اضافه کنید.
- بعد از ۲۰ دقیقه؛ آب انار و لپه، نمک و فلفل را بیفزایید.
- در پایان؛ نعناع خشک را با کمی زردچوبه در روغن داغ کرده و به آش اضافه کنید.