کاربر

آش شله قلم کار (3)

بیماری ها ، داروها ، تشخیص ، درمان و ...

مواد لازم:

  1. برنج قهوه ای نیم کوب: ۱ قاشق غذاخوری
  2. نخود: ۱ قاشق غذاخوری
  3. گندم با پوست: ۱ قاشق غذاخوری
  4. عدس: ۲ قاشق غذاخوری
  5. ماش: ۲ قاشق غذاخوری
  6. لوبیا سفید: ۲ قاشق غذاخوری
  7. پیاز: ۱ عدد (۷۰ گرم)
  8. لوبیا قرمز: ۱ قاشق غذاخوری
  9. لوبیا چشم بلبلی: ۲ قاشق غذاخوری
  10. سیر کوچک: ۱ حبه
  11. سبزی آش: ۲ پیمانه
  12. گردو نیم کوب: ۱ قاشق مرباخوری
  13. نمک: به میزان لازم
  14. روغن کنجد: ۴ قاشق غذاخوری
  15. زردچوبه: نصف قاشق چایخوری
  16. فلفل قرمز: 3/1 قاشق چایخوری
  17. زیره سبز: نصف قاشق چایخوری
  18. آویشن: نصف قاشق چایخوری
  19. تخم گشنیز ساییده: نصف قاشق چایخوری
  20. دارچین: 3/1 قاشق چایخوری
  21. ترخون خشک: ۱ قاشق مرباخوری

طرز تهیه:

  • گندم، نخود، لوبیا سفید و لوبیا قرمز که از شب قبل خیسانده اید را با هم بپزید.
  • ماش و لوبیا چشم بلبلی که ۲ ساعت خیس خورده را با تخم گشنیز و گردو بپزید.
  • سیر و پیاز را در روغن با حرارت کم تفت دهید.
  • نمک، ادویه جات و ترخون را بیفزایید و چند ثانیه هم بزنید.
  • سبزیجات خرد شده را با دو لیوان آب جوش اضافه کنید.
  • بعد از یک ساعت عدس و برنج خیس خورده را افزوده و صبر کنید تا پخته شود.
  • حبوبات پخته را بریزید و اجازه دهید آش با حرارت متوسط (۲۰ دقیقه) جا بیفتد.
  • در پایان زیره و آویشن را افزوده و شعله را خاموش کنید.
error: محتوا محافظت شده می باشد.