کاربر

آش سماق

بیماری ها ، داروها ، تشخیص ، درمان و ...

مواد لازم:

  1. لوبیا چشم بلبلی: نصف پیمانه
  2. جو پوست کنده: نصف پیمانه
  3. برنج قهوه ای نیم کوب: ۳ قاشق غذاخوری
  4. سبزی آش: یک و نیم پیمانه
  5. گوجه فرنگی: ۲ عدد (۲۰۰ گرم)
  6. پیاز: ۱ عدد (۷۰ گرم)
  7. روغن کنجد: ۴ قاشق غذاخوری
  8. نمک: به میزان لازم
  9. فلفل قرمز: 3/1 قاشق چایخوری
  10. زردچوبه: نصف قاشق چایخوری
  11. سماق: ۱ قاشق غذاخوری

طرز تهیه:

  • سماق را با یک لیوان آب گرم به مدت یک ساعت خیسانده و از صافی عبور دهید.
  • جو و لوبیا چشم بلبلی که از یک ساعت قبل خیس کرده اید را نیم پز کنید.
  • پیاز خلال شده را در روغن با حرارت کم تفت دهید و نمک و ادویه جات را بیفزایید.
  • گوجه رنده شده را افزوده و صبر کنید تا آب گوجه به خورد مواد برود.
  • سبزیجات خرد شده را با مقداری آب جوش اضافه کرده و زمان دهید تا یک ساعت بپزد.
  • لوبیا، جو و برنج خیس خورده را ریخته و صبر کنید غذا به طور کامل جا بیافتد.
  • در پایان سماق را به آش اضافه کرده و پس از ده دقیقه شعله را خاموش کنید.
error: محتوا محافظت شده می باشد.