مواد لازم:
- زرشک: نصف پیمانه
- لپه: نصف پیمانه
- لوبیا چشم بلبلی: نصف پیمانه
- برنج قهوه ای نیم کوب: ۲ قاشق غذاخوری
- اسفناج: یک پیمانه
- جعفری: نصف پیمانه
- نعناع خشک: ۱ قاشق چایخوری
- تره: نصف پیمانه
- گوجه فرنگی: ۲ عدد (۱۵۰ گرم)
- نمک به میزان لازم
- زردچوبه: نصف قاشق چایخوری
- روغن کنجد: ۴ قاشق غذاخوری
- فلفل سیاه: 3/1 قاشق چایخوری
- گلپر: 3/1 قاشق چایخوری
طرز تهیه:
- لپه و لوبیا چشم بلبلی که از ۲ ساعت قبل خیسانده اید را بپزید.
- سبزیجات خرد شده، گوجه رنده شده و برنج را با هم در ظرفی جدا گانه بپزید.
- زرشک، نعناع خشک، نمک و ادویه جات را در روغن با حرارت کم تفت دهید.
- همه مواد را با هم مخلوط کنید و با مقداری آب جوش، به مدت نیم ساعت اجازه دهید تا کاملاً جا بیفتد.