مواد لازم:
- برگه زردآلو: 3/2 پیمانه
- عدس: نصف پیمانه
- گشنیز ساطوری شده: 3/2 پیمانه
- چغندر نگین شده: نصف پیمانه
- روغن کنجد: ۳ قاشق غذاخوری
- نمک: به میزان لازم
- زردچوبه: نصف قاشق چایخوری
- گندم: ۲ قاشق غذاخوری
- برنج قهوه ای نیم کوب: ۲ قاشق غذاخوری
- پیاز: ۱ عدد (۷۰ گرم)
- نعناع خشک: ۱ قاشق چایخوری
- روغن زیتون: ۱ قاشق غذاخوری
- فلفل قرمز: 3/1 قاشق چایخوری
طرز تهیه:
- پیاز خلال شده را در روغن کنجد با حرارت کم تفت دهید و نمک و ادویه جات را بیفزایید.
- در ظرفی جداگانه؛ گندم که از شب قبل خیس کرده اید را با مقداری آب بپزید تا نرم گردد.
- برگه زردآلو خیس خورده، عدس و چغندر را به گندم اضافه کنید.
- بعد از نیم ساعت، برنج خیس خورده را همراه با گشنیز ساطوری، پیاز تفت خورده و مقداری آب جوش افزوده و صبر کنید تا آش پخته شود.
- نعناع خشک را در روغن زیتون داغ کرده و به آش اضافه کنید.