کاربر

آش زردآلو

بیماری ها ، داروها ، تشخیص ، درمان و ...

مواد لازم:

  1. برگه زردآلو: 3/2 پیمانه
  2. عدس: نصف پیمانه
  3. گشنیز ساطوری شده: 3/2 پیمانه
  4. چغندر نگین شده: نصف پیمانه
  5. روغن کنجد: ۳ قاشق غذاخوری
  6. نمک: به میزان لازم
  7. زردچوبه: نصف قاشق چایخوری
  8. گندم: ۲ قاشق غذاخوری
  9. برنج قهوه ای نیم کوب: ۲ قاشق غذاخوری
  10. پیاز: ۱ عدد (۷۰ گرم)
  11. نعناع خشک: ۱ قاشق چایخوری
  12. روغن زیتون: ۱ قاشق غذاخوری
  13. فلفل قرمز: 3/1 قاشق چایخوری

طرز تهیه:

  • پیاز خلال شده را در روغن کنجد با حرارت کم تفت دهید و نمک و ادویه جات را بیفزایید.
  • در ظرفی جداگانه؛ گندم که از شب قبل خیس کرده اید را با مقداری آب بپزید تا نرم گردد.
  • برگه زردآلو خیس خورده، عدس و چغندر را به گندم اضافه کنید.
  • بعد از نیم ساعت، برنج خیس خورده را همراه با گشنیز ساطوری، پیاز تفت خورده و مقداری آب جوش افزوده و صبر کنید تا آش پخته شود.
  • نعناع خشک را در روغن زیتون داغ کرده و به آش اضافه کنید.
error: محتوا محافظت شده می باشد.