کاربر

آش ریحان

بیماری ها ، داروها ، تشخیص ، درمان و ...

طبع غذا: معتدل

مصلح: ادویه موجود در غذا

مواد لازم (برای 4 نفر):

  1. برگ ریحان 1 پیمانه
  2. کرفس، لوبیا سبز، تمرهندی از هر کدام 1 پیمانه
  3. کدو 1 عدد
  4. فلفل سبز ۱ عدد کوچک
  5. هویج ۱ عدد متوسط
  6. سبزی ‌آش خرد شده ۲ پیمانه
  7. پیاز خرد شده 1 عدد متوسط
  8. نمک، زردچوبه، فلفل، زنجبیل، ادویه کاری به میزان لازم
  9. روغن کنجد به میزان لازم

طرز تهیه:

  • کرفس و لوبیا سبز را به اندازه یک سانتی متر، فلفل سبز، کدو و هویج را به صورت نگینی خرد می کنیم. کرفس و لوبیا سبز را مدتی با مقدار بسیار کمی آب، آب پز کرده یا آن را بخارپز می‌کنیم. پیاز را با روغن کنجد و کمی زردچوبه تفت می دهیم. سپس هویج را اضافه کرده و کمی تفت می دهیم. بعد از مدتی که در آن اضافه می کنیم پس از آن کرفس، لوبیا سبز، فلفل سبز، برگ ریحان، سبزی آش و نمک، فلفل، زنجبیل و ادویه کاری را به کل مواد اضافه کرده و با مقداری آب می پزیم، تمرهندی را در مقداری آب جوش ریخته و هم می زنیم تا از هم جدا شود. آن را صاف کرده و عصارش را به آش اضافه می کنیم و اجازه می‌دهیم غذا با حرارت ملایم پخته تا آماده شود.

خواص:

  1. ملین
  2. ضد چربی و کلسترول خون
  3. تقویت کننده کبد و بینایی
  4. تقویت قلب
  5. ضد دیابت
  6. آرامبخش
  7. تقویت عمومی بدن

نکته:

  • سبزی آش شامل تره، جعفری، گشنیز، اسفناج یا برگ چغندر است.
  • هنگام صرف آش در صورت تمایل می توانید مقداری روغن زیتون به آن اضافه کنید.
  • آش را با حرارت بسیار ملایم طبخ کنید.
  • اگر در مرحله از پخت غذا نیاز به آب داشتید می توانید از آب جوشیده شده گرم به آن اضافه کنید.
  • آش را به آرامی و مرتب هم می زنیم تا ته نگیرد.
  • زمانی که سبزی تازه هر فصل در دسترس نبود، از سبزی خشک می توان استفاده کرد.
  • چنانچه به جای سبزی تازه از سبزی خشک در آش استفاده می کنید، مقدار سبزی خشک مورد نیاز برای هر غذا یک دوم یک پیمانه است.
  • در اکثر آش ها از چاشنی هایی مثل آبغوره، آبلیمو ترش تازه یا آب نارنج استفاده می‌کنیم.
  • در آش می توانید از آلوچه سبز و یا آلو بخارا استفاده کنید.

 

error: محتوا محافظت شده می باشد.