مواد لازم:
- برنج قهوه ای نیمکوب: نصف پیمانه
- عدس: نصف پیمانه
- لپه: ۲ قاشق غذاخوری
- پیاز: ۱ عدد (۷۰ گرم)
- چغندر نگین شده: ۲۰۰ گرم
- رب انار: ۳ قاشق غذاخوری
- روغن ذرت: ۴ قاشق غذاخوری
- نعناع خشک: ۱ قاشق مرباخوری
- نمک: به میزان لازم
- زردچوبه: نصف قاشق چایخوری
- شیره خرما: ۲ قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
- عدس و لپه را جداگانه نیم پز کنید.
- پیاز را در مقداری روغن با حرارت کم تفت دهید.
- چغندر نگین شده و نمک را افزوده و باز تفت دهید.
- عدس و لپه، برنج خیس خورده را با مقداری آب جوش بیفزایید.
- بعد از پخته شدن؛ نعناع خشک را با کمی زردچوبه در روغن داغ کرده و با رب آثار و شیره خرما به آش اضافه نمایید.