مواد لازم:
- سبزی خرفه: یک پیمانه
- کدو حلوایی: ۱۵۰ گرم
- برنج قهوه ای نیم کوب: ۲ قاشق غذاخوری
- گندم با پوست: ۲ قاشق غذاخوری
- عدس: نصف پیمانه
- پیاز: ۱ عدد (۷۰ گرم)
- سیر کوچک: ۱ حبه
- روغن کنجد: ۴ قاشق غذاخوری
- نمک: به میزان لازم
- فلفل قرمز: 3/1 قاشق چایخوری
- زردچوبه: نصف قاشق
- چایخوری دارچین: نصف قاشق چایخوری
طرز تهیه:
- گندم و عدس را از شب قبل خیس کنید.
- سبزی خرفه را با آب و مقداری سرکه محلی، چند مرتبه شستشو دهید.
- سیر و پیاز خلال شده را در روغن با حرارت کم تفت دهید و نمک و ادویه جات را اضافه کنید.
- عدس، گندم و کدو حلوایی را با ۲ لیوان آب جوش اضافه کرده و به مدت یک ساعت بپزید.
- برنج خیس خورده، خرفه و دارچین را افزوده و صبر کنید تا آش کاملاً پخته شده و جا بیفتد.