مواد لازم:
- سبزی خرفه خرد شده: یک و نیم پیمانه
- گندم با پوست: نصف پیمانه
- کلم برگ خرد شده: یک پیمانه
- برنج قهوه ای نیم کوب: ۳ قاشق غذاخوری
- هویج: ۱ عدد (۱۰۰ گرم)
- روغن کنجد: ۴ قاشق غذاخوری
- فلفل قرمز: 3/1 قاشق چایخوری
- نمک: به میزان لازم
- زردچوبه: نصف قاشق چایخوری
طرز تهیه:
- گندم که از شب قبل خیسانده اید را همراه با آب، روغن، نمک و ادویه جات نیم پز کنید.
- کلم و سبزی خرفه خرد شده، برنج خیس خورده و هویج نگین شده را افزوده و اجازه دهید به صورت کامل جا بپزد.
- نكات: دقت کنید این غذا باید غلیظ باشد. مرتب هم بزنید تا آش ته نگیرد (البته اگر در ابتدای پخت، غذا را هم نزنید، نشاسته غذا ته نشین نمی شود و غذا ته نمی گیرد).