کاربر

آش حبوبات و غله (2)

بیماری ها ، داروها ، تشخیص ، درمان و ...

مواد لازم:

  1. جو: نصف پیمانه
  2. دال عدس: ۲ قاشق غذاخوری
  3. برنج قهوه ای نیم کوب: ۱ قاشق غذاخوری
  4. سبزی آش: ۲ پیمانه
  5. لوبیا چیتی: ۲ قاشق غذاخوری
  6. گندم با پوست: ۲ قاشق غذاخوری
  7. پیاز: ۱ عدد (۷۰ گرم)
  8. روغن ذرت: ۴ قاشق غذاخوری
  9. فلفل قرمز: 3/1 قاشق چایخوری
  10. نمک: به میزان لازم
  11. نعناع خشک: ۱ قاشق مرباخوری
  12. زردچویه: نصف قاشق چایخوری
  13. کشک گیاهی9: ۲ قاشق غذاخوری

طرز تهیه:

  • (دال عدس و جو) و (لوبیا و گندم) که از شب قبل آب کرده اید را به صورت جداگانه بپزید (گندم حتماً بشکفد).
  • پیاز را در روغن با حرارت ملایم، تفت دهید و نمک و ادویه جات را اضافه کنید.
  • سبزیجات خرد شده را افزوده و چند دقیقه تفت دهید.
  • ۲ لیوان آب جوش اضافه کرده و اجازه دهید سبزیجات کاملاً پخته گردد.
  • مواد پخته شده و برنج خیس خورده را افزوده و صبر کنید تا آش کاملاً جا بیفتد.
  • در پایان، نعناع خشک را در روغن، داغ کرده و به آش بیفزایید و شعله را خاموش کنید.
  • این آش را با کشک گیاهی میل نمایید.
error: محتوا محافظت شده می باشد.