مواد لازم:
- جو: نصف پیمانه
- دال عدس: ۲ قاشق غذاخوری
- برنج قهوه ای نیم کوب: ۱ قاشق غذاخوری
- سبزی آش: ۲ پیمانه
- لوبیا چیتی: ۲ قاشق غذاخوری
- گندم با پوست: ۲ قاشق غذاخوری
- پیاز: ۱ عدد (۷۰ گرم)
- روغن ذرت: ۴ قاشق غذاخوری
- فلفل قرمز: 3/1 قاشق چایخوری
- نمک: به میزان لازم
- نعناع خشک: ۱ قاشق مرباخوری
- زردچویه: نصف قاشق چایخوری
- کشک گیاهی9: ۲ قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
- (دال عدس و جو) و (لوبیا و گندم) که از شب قبل آب کرده اید را به صورت جداگانه بپزید (گندم حتماً بشکفد).
- پیاز را در روغن با حرارت ملایم، تفت دهید و نمک و ادویه جات را اضافه کنید.
- سبزیجات خرد شده را افزوده و چند دقیقه تفت دهید.
- ۲ لیوان آب جوش اضافه کرده و اجازه دهید سبزیجات کاملاً پخته گردد.
- مواد پخته شده و برنج خیس خورده را افزوده و صبر کنید تا آش کاملاً جا بیفتد.
- در پایان، نعناع خشک را در روغن، داغ کرده و به آش بیفزایید و شعله را خاموش کنید.
- این آش را با کشک گیاهی میل نمایید.