مواد لازم:
- جو پوست کنده: نصف پیمانه
- دال عدس: نصف پیمانه
- لوبیا سفید: ۳ قاشق غذاخوری
- پیاز: ۱ عدد (۷۰ گرم)
- سبزی آش: ۲ پیمانه
- شنبلیله تازه: ۱ قاشق غذاخوری سر پر
- آلو بخارا: ۳ عدد
- روغن کنجد: ۴ قاشق غذاخوری
- روغن زیتون: ۱ قاشق غذاخوری
- فلفل قرمز: 3/1 قاشق چایخوری
- زردچوبه: نصف قاشق چایخوری
- نعنا خشک: ۱ قاشق چایخوری
- زیره سبز: 3/1 قاشق چایخوری
- نمک: به میزان لازم
طرز تهیه:
- پیاز، نمک، ادویه جات را در روغن کنجد با حرارت کم تفت دهید.
- دال عدس و جو که از قبل خیسانده اید را با هم بپزید.
- لوبیا سفید خیس خورده را نیز به صورت جداگانه بپزید.
- سبزیجات و آلو را همرا با دو لیوان آب به پیاز اضافه کنید و صبر کنید تا یک ساعت پخته شود.
- کمی زردچوبه و نعناع خشک را در روغن زیتون، داغ کرده و با حبوبات پخته به غذا اضافه نمایید.
- بعد از ۱۰ دقیقه؛ زیره را ریخته و شعله را خاموش کنید.