کاربر

آش جو با حبوبات (2)

بیماری ها ، داروها ، تشخیص ، درمان و ...

مواد لازم:

  1. جو پوست کنده: نصف پیمانه
  2. دال عدس: نصف پیمانه
  3. لوبیا سفید: ۳ قاشق غذاخوری
  4. پیاز: ۱ عدد (۷۰ گرم)
  5. سبزی آش: ۲ پیمانه
  6. شنبلیله تازه: ۱ قاشق غذاخوری سر پر
  7. آلو بخارا: ۳ عدد
  8. روغن کنجد: ۴ قاشق غذاخوری
  9. روغن زیتون: ۱ قاشق غذاخوری
  10. فلفل قرمز: 3/1 قاشق چایخوری
  11. زردچوبه: نصف قاشق چایخوری
  12. نعنا خشک: ۱ قاشق چایخوری
  13. زیره سبز: 3/1 قاشق چایخوری
  14. نمک: به میزان لازم

طرز تهیه:

  • پیاز، نمک، ادویه جات را در روغن کنجد با حرارت کم تفت دهید.
  • دال عدس و جو که از قبل خیسانده اید را با هم بپزید.
  • لوبیا سفید خیس خورده را نیز به صورت جداگانه بپزید.
  • سبزیجات و آلو را همرا با دو لیوان آب به پیاز اضافه کنید و صبر کنید تا یک ساعت پخته شود.
  • کمی زردچوبه و نعناع خشک را در روغن زیتون، داغ کرده و با حبوبات پخته به غذا اضافه نمایید.
  • بعد از ۱۰ دقیقه؛ زیره را ریخته و شعله را خاموش کنید.
error: محتوا محافظت شده می باشد.