مواد لازم:
- جو پوست کنده: نصف پیمانه
- نخود: ۳ قاشق غذاخوری
- عدس: نصف پیمانه
- لوبیا قرمز: ۳ قاشق غذاخوری
- گوجه فرنگی: ۲ عدد (۱۵۰ گرم)
- سیر کوچک: ۱ حبه
- نمک: به میزان لازم
- زردچوبه: نصف قاشق چایخوری
- پیاز: ۱ عدد (۷۰ گرم)
- روغن کنجد: ۴ قاشق غذاخوری
- فلفل قرمز: 3/1 قاشق چایخوری
- زنجبيل: نصف قاشق چایخوری
طرز تهیه:
- (جو و عدس) و (نخود و لوبیا) که از شب قبل به صورت جداگانه خیس کرده اید را بپزید.
- سیر و پیاز خلال شده را در روغن کنجد با حرارت کم تفت دهید.
- گوجه خرد شده را با زنجبیل افزوده و قدری هم بزنید تا مقداری از آبش کشیده شود.
- مواد پخته شده، نمک و ادویه جات را با مقداری آب جوش اضافه کنید.
- با حرارت متوسط اجازه دهید تا غذا کاملاً جا بیفتد.