کاربر

آش بلغور گندم

بیماری ها ، داروها ، تشخیص ، درمان و ...

طبع غذا: معتدل

مصلح: ادویه موجود در غذا

مواد لازم (برای 4 نفر):

  1. بلغور گندم 3 پیمانه
  2. لپه 1 پیمانه
  3. تره کوهی 2 پیمانه
  4. آلو بخارا ۱۲ عدد
  5. پیاز خرد شده 1 عدد متوسط
  6. نمک، زردچوبه، فلفل، زنجبیل، ادویه کاری به میزان لازم
  7. روغن کنجد به میزان لازم

طرز تهیه:

  • حبوبات را از قبل خیس می کنیم آلو بخارا را شسته و آب آن را کاملاً می‌گیریم، لپه را به همراه آب و مقداری زردچوبه می‌پزیم مدتی که از پخت لپه گذشت بلغور گندم و تره کوهی را به همراه نمک و فلفل و زنجبیل به آن اضافه کرده و می پزیم، آلو بخارا به بقیه مواد اضافه کرده و مدتی می پزیم پیاز را با روغن کنجد و کمی ادویه تفت می‌دهیم و به آش اضافه می کنیم و اجازه می‌دهیم غذا با حرارت ملایم پخته تا آماده شود.

خواص:

  1. خون ساز
  2. ملین
  3. مقوی بدن
  4. تقویت کننده نیروی جنسی

نکته:  

  • سبزی آش شامل تره، جعفری، گشنیز، اسفناج یا برگ چغندر است.
  • هنگام صرف آش در صورت تمایل می توانید مقداری روغن زیتون به آن اضافه کنید.
  • آش را با حرارت بسیار ملایم طبخ کنید.
  • اگر در مرحله از پخت غذا نیاز به آب داشتید می توانید از آب جوشیده شده گرم به آن اضافه کنید.
  • آش را به آرامی و مرتب هم می زنیم تا ته نگیرد.
  • زمانی که سبزی تازه هر فصل در دسترس نبود، از سبزی خشک می توان استفاده کرد.
  • چنانچه به جای سبزی تازه از سبزی خشک در آش استفاده می کنید، مقدار سبزی خشک مورد نیاز برای هر غذا یک دوم یک پیمانه است.
  • در اکثر آش ها از چاشنی هایی مثل آبغوره، آبلیمو ترش تازه یا آب نارنج استفاده می‌کنیم.
  • در آش می توانید از آلوچه سبز و یا آلو بخارا استفاده کنید.

 

error: محتوا محافظت شده می باشد.