مواد لازم:
- برگ چغندر: ۳ پیمانه
- جو پوست کنده: ۲ قاشق غذاخوری
- عدس: نصف پیمانه
- باقلا: 3/2 پیمانه
- آرد گندم جوانه زده: ۱ قاشق غذاخوری
- پیاز: ۱ عدد (۷۰ گرم)
- روغن کنجد: ۴ قاشق غذاخوری
- نمک: به میزان لازم
- فلفل قرمز: 3/1 قاشق چایخوری
- زردچوبه: نصف قاشق چایخوری
- زیره سبز: نصف قاشق چایخوری
طرز تهیه:
- عدس و جو که از قبل خیسانده اید را به صورت جداگانه بپزید.
- پیاز را در روغن با حرارت کم تفت دهید سپس نمک و ادویه جات را اضافه کنید.
- باقلا، برگ چغندر و مقداری آب جوش بیفزایید و صبر کنید تا مواد بپزد.
- جو و عدس پخته را همراه با آرد گندم جوانه زده افزوده و اجازه دهید آش به مدت ۲۰ دقیقه جا بیفتد.
- در پایان، زیره را افزوده و شعله را خاموش کنید.
- نكات: باقلای تازه را دو نیم کنید. در صورت عدم دسترسی به باقلای تازه، می توان از خشک آن به مقدار نصف پیمانه، استفاده کرد (البته به دلیل خشک بودن باید از قبل خیس کرده و همراه جو و عدس بپزید).