مواد لازم:
- برنج قهوه ای نیم کوب: نصف پیمانه
- نخود: ۳ قاشق غذاخوری
- لوبیا چیتی: ۲ قاشق غذاخوری
- تره خرد شده: یک پیمانه
- ترخون خشک: ۱ قاشق مرباخوری
- پیاز: ۱ عدد (۷۰ گرم)
- روغن کنجد: ۳ قاشق غذاخوری
- روغن زیتون: ۱ قاشق غذاخوری
- زیره سبز: نصف قاشق چایخوری
- نمک: به میزان لازم
- فلفل سیاه: 3/1 قاشق چایخوری
- عدس: نصف پیمانه
- زردچوبه: نصف قاشق چایخوری
طرز تهیه:
- نخود و لوبیا که از شب قبل خیسانده اید را بپزید.
- قبل از پخت کامل مواد، عدس را اضافه کنید تا خوب با هم پخته شوند.
- در ظرفی جداگانه؛ پیاز را در روغن کنجد کمی تفت دهید و نمک و ادویه جات را بیفزایید.
- برنج خیس خورده و تره را به مدت یک ساعت بپزید و با سایر مواد مخلوط کنید
- ترخون را در روغن زیتون داغ کرده و با زیره به آش اضافه کنید و اجازه دهید کاملاً جا بیفتد.
- نکته: در صورت تمایل می توان مخلوط تره و برنج پخته شده را کوبید تا آش کش دار شده و شکل بهتری به خود بگیرد.