کاربر

آش برنج

بیماری ها ، داروها ، تشخیص ، درمان و ...

مواد لازم:

  1. برنج قهوه ای نیم کوب: نصف پیمانه
  2. نخود: ۳ قاشق غذاخوری
  3. لوبیا چیتی: ۲ قاشق غذاخوری
  4. تره خرد شده: یک پیمانه
  5. ترخون خشک: ۱ قاشق مرباخوری
  6. پیاز: ۱ عدد (۷۰ گرم)
  7. روغن کنجد: ۳ قاشق غذاخوری
  8. روغن زیتون: ۱ قاشق غذاخوری
  9. زیره سبز: نصف قاشق چایخوری
  10. نمک: به میزان لازم
  11. فلفل سیاه: 3/1 قاشق چایخوری
  12. عدس: نصف پیمانه
  13. زردچوبه: نصف قاشق چایخوری

طرز تهیه:

  • نخود و لوبیا که از شب قبل خیسانده اید را بپزید.
  • قبل از پخت کامل مواد، عدس را اضافه کنید تا خوب با هم پخته شوند.
  • در ظرفی جداگانه؛ پیاز را در روغن کنجد کمی تفت دهید و نمک و ادویه جات را بیفزایید.
  • برنج خیس خورده و تره را به مدت یک ساعت بپزید و با سایر مواد مخلوط کنید
  • ترخون را در روغن زیتون داغ کرده و با زیره به آش اضافه کنید و اجازه دهید کاملاً جا بیفتد.
  • نکته: در صورت تمایل می توان مخلوط تره و برنج پخته شده را کوبید تا آش کش دار شده و شکل بهتری به خود بگیرد.
error: محتوا محافظت شده می باشد.