کاربر

آش اسفناج (2)

بیماری ها ، داروها ، تشخیص ، درمان و ...

مواد لازم:

  1. اسفناج خرد شده: ۲ پیمانه
  2. تره ریز شده: نصف پیمانه
  3. عدس: نصف پیمانه
  4. جو پوست کنده: ۳ قاشق غذاخوری
  5. کرفس نگین شده: نصف پیمانه
  6. جعفری خرد شده: نصف پیمانه
  7. برنج قهوه ای نیم کوب: ۳ قاشق غذاخوری
  8. هویج: ۱ عدد (۵۰ گرم)
  9. پیاز: ۱ عدد (۷۰ گرم)
  10. روغن زیتون: ۱ قاشق غذاخوری
  11. نمک: به میزان لازم
  12. روغن کنجد: ۴ قاشق غذاخوری
  13. آب نارنج: ۱ قاشق غذاخوری
  14. نعناع خشک: ۱ قاشق چایخوری
  15. زردچوبه: نصف قاشق چایخوری

طرز تهیه:

  • پیاز را در روغن کنجد با حرارت کم تفت دهید.
  • سبزیجات، هویچ نگین شده، نمک، ادویه جات و مقداری آب جوش اضافه کنید.
  • زمانی که به نقطه جوش رسید؛ عدس، جو و برنج خیس خورده را بیفزایید.
  • غذا که پخته شد، نعناع خشک را در روغن زیتون، داغ کرده و به آش اضافه نموده و شعله را خاموش کنید.
  • هنگام سرو غذا از آب نارنج استفاده کنید.
error: محتوا محافظت شده می باشد.