مواد لازم:
- اسفناج خرد شده: ۲ پیمانه
- تره ریز شده: نصف پیمانه
- عدس: نصف پیمانه
- جو پوست کنده: ۳ قاشق غذاخوری
- کرفس نگین شده: نصف پیمانه
- جعفری خرد شده: نصف پیمانه
- برنج قهوه ای نیم کوب: ۳ قاشق غذاخوری
- هویج: ۱ عدد (۵۰ گرم)
- پیاز: ۱ عدد (۷۰ گرم)
- روغن زیتون: ۱ قاشق غذاخوری
- نمک: به میزان لازم
- روغن کنجد: ۴ قاشق غذاخوری
- آب نارنج: ۱ قاشق غذاخوری
- نعناع خشک: ۱ قاشق چایخوری
- زردچوبه: نصف قاشق چایخوری
طرز تهیه:
- پیاز را در روغن کنجد با حرارت کم تفت دهید.
- سبزیجات، هویچ نگین شده، نمک، ادویه جات و مقداری آب جوش اضافه کنید.
- زمانی که به نقطه جوش رسید؛ عدس، جو و برنج خیس خورده را بیفزایید.
- غذا که پخته شد، نعناع خشک را در روغن زیتون، داغ کرده و به آش اضافه نموده و شعله را خاموش کنید.
- هنگام سرو غذا از آب نارنج استفاده کنید.