مواد لازم:
- اسفناج : ۳ پیمانه
- لپه: 3/2 پیمانه
- برنج قهوه ای نیم کوب: نصف پیمانه
- پیاز: ۱ عدد (۷۰ گرم)
- سیر: 1 حبه
- روغن کنجد: ۴ قاشق غذاخوری
- زردچوبه: نصف قاشق چایخوری سریر
- فلفل سیاه: 3/1 قاشق چایخوری
- نمک: به میزان لازم
طرز تهیه:
- سیر و پیاز را در روغن با حرارت کم تفت دهید و سپس نمک و ادویه جات را بیفزایید.
- بعد از یک دقیقه؛ لپه و برنج خیس خورده را با اسفناج و مقداری آب جوش اضافه کنید.
- اجازه دهید آش با حرارت ملایم، پخته شده و جا بیفتد.