کاربر

آش اسفناج (1)

بیماری ها ، داروها ، تشخیص ، درمان و ...

مواد لازم:

  1. اسفناج : ۳ پیمانه
  2. لپه: 3/2 پیمانه
  3. برنج قهوه ای نیم کوب: نصف پیمانه
  4. پیاز: ۱ عدد (۷۰ گرم)
  5. سیر: 1 حبه
  6. روغن کنجد: ۴ قاشق غذاخوری
  7. زردچوبه: نصف قاشق چایخوری سریر
  8. فلفل سیاه: 3/1 قاشق چایخوری
  9. نمک: به میزان لازم

طرز تهیه:

  • سیر و پیاز را در روغن با حرارت کم تفت دهید و سپس نمک و ادویه جات را بیفزایید.
  • بعد از یک دقیقه؛ لپه و برنج خیس خورده را با اسفناج و مقداری آب جوش اضافه کنید.
  • اجازه دهید آش با حرارت ملایم، پخته شده و جا بیفتد.
error: محتوا محافظت شده می باشد.