کاربر

آش آلو ماش

بیماری ها ، داروها ، تشخیص ، درمان و ...

طبع غذا: معتدل

مصلح: ادویه موجود در غذا

مواد لازم (برای 4 نفر):

  1. آلو بخارا 10 عدد
  2. ماش 2/1 پیمانه
  3. لوبیا سفید 1 پیمانه
  4. سبزی آش خرد شده 6 پیمانه
  5. پیاز خرد شده ۲ عدد متوسط
  6. نمک، زردچوبه، فلفل، زنجبیل، آویشن به میزان لازم
  7. روغن کنجد به میزان لازم

طرز تهیه:

  • حبوبات را از قبل خیس می کنیم. لوبیا سفید را همراه آب کمی زردچوبه کاملاً میپزیم. ماش را با سبزی و کمی نمک، فلفل، زنجبیل و زردچوبه می پزیم. بعد از اینکه مدتی از پخته شدن ماش و سبزی گذشت آلو بخارا را اضافه می‌کنیم تا مقداری پخته شود، در آخر لوبیا پخته شده را به مواد اضافه می کنیم، پیاز را با روغن کنجد و کمی زردچوبه و آویشن تفت داده و به آش اضافه کرده و اجازه می دهیم غذا با حرارت ملایم پخته تا آماده شود.

خواص:

  1. ملین
  2. تقویت کننده روده ها
  3. خون ساز
  4. تقویت کبد

نکته:

  • سبزی آش شامل تره، جعفری، گشنیز، اسفناج یا برگ چغندر است.
  • هنگام صرف آش در صورت تمایل می توانید مقداری روغن زیتون به آن اضافه کنید.
  • آش را با حرارت بسیار ملایم طبخ کنید.
  • اگر در مرحله از پخت غذا نیاز به آب داشتید می توانید از آب جوشیده شده گرم به آن اضافه کنید.
  • آش را به آرامی و مرتب هم می زنیم تا ته نگیرد.
  • زمانی که سبزی تازه هر فصل در دسترس نبود، از سبزی خشک می توان استفاده کرد.
  • چنانچه به جای سبزی تازه از سبزی خشک در آش استفاده می کنید، مقدار سبزی خشک مورد نیاز برای هر غذا یک دوم یک پیمانه است.
  • در اکثر آش ها از چاشنی هایی مثل آبغوره، آبلیمو ترش تازه یا آب نارنج استفاده می‌کنیم.
  • در آش می توانید از آلوچه سبز و یا آلو بخارا استفاده کنید.

 

error: محتوا محافظت شده می باشد.