کاربر

آش آلوچه

بیماری ها ، داروها ، تشخیص ، درمان و ...

طبع غذا: معتدل به سمت سرد

مصلح: ادویه موجود در غذا و عرق اسطوخدوس، عرق خارخاسک

مواد لازم (برای 4 نفر):

  1. آلوچه سبز ۱۶ عدد
  2. بلغور جو ۱ پیمانه
  3. بلغور گندم 2/1پیمانه
  4. ماش ۱ پیمانه
  5. عدس 2/1 پیمانه
  6. لوبیا سفید ۱ پیمانه
  7. سبزی آش خرد شده ۶ پیمانه
  8. پیاز خرد شده ۲ عدد متوسط
  9. نمک، زردچوبه، فلفل، زنجبیل، ادوية کاری به میزان لازم
  10. روغن کنجد به میزان لازم

طرز تهیه:

  • حبوبات را از قبل خیس می کنیم. لوبیا سفید را با آب و مقداری زردچوبه کاملاً می پزیم، بلغور جو و گندم، عدس، ماش و سبزی را به همراه نمک، فلفل و زنجبیل می پزیم و به لوبیا اضافه می کنیم. پیاز را با روغن کنجد و مقداری زردچوبه و ادویه تفت می دهیم و به آش اضافه می کنیم. در آخر آلوچه سبز را به آش افزوده و اجازه می دهیم تا غذا با حرارت ملایم پخته تا آماده شود.

خواص:

  1. ملین
  2. ضد چربی خون
  3. ضد کلسترول
  4. مفید برای تصفيه خون
  5. تقویت بینایی
  6. پاکسازی معده و روده از اخلاط صفراوی

نکته:

  • سبزی آش شامل تره، جعفری، گشنیز، اسفناج یا برگ چغندر است.
  • هنگام صرف آش در صورت تمایل می توانید مقداری روغن زیتون به آن اضافه کنید.
  • آش را با حرارت بسیار ملایم طبخ کنید.
  • اگر در مرحله از پخت غذا نیاز به آب داشتید می توانید از آب جوشیده شده گرم به آن اضافه کنید.
  • آش را به آرامی و مرتب هم می زنیم تا ته نگیرد.
  • زمانی که سبزی تازه هر فصل در دسترس نبود، از سبزی خشک می توان استفاده کرد.
  • چنانچه به جای سبزی تازه از سبزی خشک در آش استفاده می کنید، مقدار سبزی خشک مورد نیاز برای هر غذا یک دوم یک پیمانه است.
  • در اکثر آش ها از چاشنی هایی مثل آبغوره، آبلیمو ترش تازه یا آب نارنج استفاده می‌کنیم.
  • در آش می توانید از آلوچه سبز و یا آلو بخارا استفاده کنید.

 

error: محتوا محافظت شده می باشد.