کاربر

آش آلو

بیماری ها ، داروها ، تشخیص ، درمان و ...

طبع غذا: معتدل به سمت سرد

مصلح: ادویه موجود در غذا و عرق بادرنجبویه، عرق نعناع و عرق شاهسفرم

مواد لازم (برای 4 نفر):

  1. آلو بخارا ۱۰ عدد
  2. بلغور جو 2/1 پیمانه
  3. بلغور گندم 2/1 پیمانه
  4. ماش ۱ پیمانه
  5. لوبیا سفید ۱ پیمانه
  6. سبزی آش خرد شده 6 پیمانه
  7. نمک، زردچوبه، فلفل، زنجبیل، ادویه کاری به میزان لازم
  8. روغن کنجد به میزان لازم

طرز تهیه:

  • حبوبات را از قبل خیس می کنیم. لوبیا سفید را با آب و مقداری زردچوبه کاملاً می پزیم. ماش، بلغور جو و گندم را به همراه سبزی آش، آلوبخارا، نمک، فلفل و زنجبیل می پزیم و به حبوبات اضافه می کنیم. پیاز را با روغن کنجد، کمی ادویه و زردچوبه تفت می دهیم و به آش اضافه کرده و اجازه می دهیم غذا با حرارت ملایم پخته تا آماده شود.

خواص:

  1. ملين
  2. ضد دیابت
  3. تصفية خون
  4. مفید برای معده
  5. ضد چربی و کلسترول
  6. مفید برای کبد، صفرا و پوست

نکته:

  • سبزی آش شامل تره، جعفری، گشنیز، اسفناج یا برگ چغندر است.
  • هنگام صرف آش در صورت تمایل می توانید مقداری روغن زیتون به آن اضافه کنید.
  • آش را با حرارت بسیار ملایم طبخ کنید.
  • اگر در مرحله از پخت غذا نیاز به آب داشتید می توانید از آب جوشیده شده گرم به آن اضافه کنید.
  • آش را به آرامی و مرتب هم می زنیم تا ته نگیرد.
  • زمانی که سبزی تازه هر فصل در دسترس نبود، از سبزی خشک می توان استفاده کرد.
  • چنانچه به جای سبزی تازه از سبزی خشک در آش استفاده می کنید، مقدار سبزی خشک مورد نیاز برای هر غذا یک دوم یک پیمانه است.
  • در اکثر آش ها از چاشنی هایی مثل آبغوره، آبلیمو ترش تازه یا آب نارنج استفاده می‌کنیم.
  • در آش می توانید از آلوچه سبز و یا آلو بخارا استفاده کنید.

 

error: محتوا محافظت شده می باشد.