کاربر

آب غوره

بیماری ها ، داروها ، تشخیص ، درمان و ...

مواد لازم:

  1. غوره عسگری و یا شیرازی به مقدار نیاز
  2. ظرف سفالین و یا دبه پلاستیکی یک عدد

طرز تهیه:

  • ابتدا غوره ها را دانه کرده و آن ها را در یک ظرف مناسب بشویید.
  • سپس در صافی ریخته، اجازه دهید تا آب آنها کشیده شود، سپس، آب آن ها را گرفته، در یک ظرف مناسب بریزید و صبر کنید تا لردهای آن ته نشین شود.
  • آن ها را در بطری مناسب ریخته، در معرض نور مستقیم آفتاب قرار دهید.
  • لازم است بطری ها چند سانتی متر، سر خالی باشند تا در هنگام جوشیدن آب غوره در مقابل نور آفتاب سرریز نشوند.
  • پس از متوقف شدن جوشش، مقداری آب غوره به آن بیافزاید و یک قاشق غذاخوری روغن زیتون یا روغن کنجد نیز به آن اضافه کنید تا کپک نزند.
  • برای جلوگیری از کپک زدن، بطری ها باید خشک و تمیز باشند.
  • آبغوره یکی از چاشنی های بسیار مفید می باشد که بهتر است در طول سال از آن به طور متعارف استفاده شود. از این جاشنی می توان چاشنی های دیگر تهیه نمود که غذا را فوق العاده خوش مزه می کند.
  • آب غوره برای انواع عفونت های خونی بسیار مفید است.

نکته:

  • ترشیجات، در برنامه غذایی افراد جای خاصی به عنوان چاشنی برای خود باز کرده اند. متأسفانه گاهی در مصرف این مواد افراط می شود که ضررهای جبران ناپذیری را مانند: آرتروز، ساییدگی استخوان و در نهایت، پوکی استخوان برای افراد به دنبال دارد. همچنین مصرف بی رویه این مواد در خانم ها و دختر خانم ها باعث بروز بیماری های زنان و دردهای دوران قاعدگی و همچنین موجب اشتهای کاذب و پرخوری و چاقی در افراد می شود؛ چیزی که خود منشاء بیماری های فراوانی است.
  • ترشیجات را بیشتر در تهیه انواع سالادها و سس ها باید مصرف کرد یا به عنوان چاشنی مخصوص، آن هم به میزان کم به غذاها افزوده تا غذا را خوش طعم کرده، اشتها را بر انگیزد.
error: محتوا محافظت شده می باشد.