کاربر

گیلاس باربادوس

بیماری ها ، داروها ، تشخیص ، درمان و ...

مشخصات: میوه ی گیاهی است از خانواده ی Malpighiaceae چند ساله به شکل بوته ی بزرگ با ساقه های چوبی که بلندی آن تا سه متر نیز میرسد. برگهای آن متقابل تخم مرغی شکل و کامل است که طول آن تا هشت سانتی متر میرسد. گلهای آن به صورت چتر قله ای به رنگ صورتی میباشد. میوه ی آن شبیه ،گیلاس، آبدار خوردنی و ترش در ابعاد یک گیلاس کوچک به رنگ قرمز مخملی است این گیاه بومی مناطق جزایر هند غربی و جزایر آنتیل بوده و در مناطق جنوبی آمریکای شمالی نیز انتشار دارد در ایران نمی روید ولی به علت این که دارای گونه های زینتی است در برخی گلخانه ها کاشته می شود.

ترکیب شیمیایی: در هر صد گرم قسمت قابل خوردن خام آن مواد زیر وجود دارد: آب ۹۲ گرم – پروتئین 0.4 گرم – چربی 0.3 گرم مواد قندی ۶ گرم کلسیم ۱۲ میلیگرم – فسفر ۱۱ میلی گرم – آهن 0.2 میلیگرم – سدیم ۸ میلیگرم – پتاسیم ۸۳ میلیگرم – تیامین 0.02 میلی گرم – رایبو فلاوین 0.06 میلیگرم – نیاسین 0.4 میلی گرم، ویتامین C ۱۳۰۰ میلی گرم در آن وجود دارد.

خواص:

  • عصاره ی آن را بگیرید و به صورت خام بنوشید و یا با آن مربا درست کنید و بخورید. برای رفع کمی ویتامین C و پیشگیری و درمان سرماخوردگی مفید است.
error: محتوا محافظت شده می باشد.