مواد لازم:
- برنج (ترجیحاً سبوسدار): ۱ پیمانه
- گشنیز خرد شده: نصف پیمانه
- تخم گشنیز ساییده: ۱ قاشق چایخوری
- سویا: یک پیمانه
- پیاز: ۱ عدد (۵۰ گرم)
- روغن کنجد: نصف پیمانه
- نمک: به میزان لازم
- فلفل سیاه: 3/1 قاشق چایخوری
- آرد نخودچی: ۱ قاشق مرباخوری
- زردچوبه: 3/1 قاشق چایخوری
- کاهو: چند برگ
طرز تهیه:
- پیاز را چرخ کرده و آب آن را بگیرید.
- سویا که ۱۰ دقیقه خیسانده اید را آبکشی نموده و چرخ کنید.
- نمک، ادویه جات و آرد نخودچی را افزوده و خوب ورز دهید.
- آن را به صورت قلقلی درآورده و در مقداری روغن با حرارت ملایم تفت دهید.
- برنج خیس خورده را با مقداری نمک و ۲ قاشق روغن کته کنید تا آبش کشیده شود.
- کاهو را در ظرفی جداگانه ته دیگ قرار دهید سپس لایه لایه برنج، مواد قلقلی و گشنیز را داخل قابلمه بریزید، نصف استکان آب داغ و ۲ قاشق روغن روی برنج داده و دم بگذارید.