کاربر

گشنیز پلو با سویا

بیماری ها ، داروها ، تشخیص ، درمان و ...

مواد لازم:

  1. برنج (ترجیحاً سبوسدار): ۱ پیمانه
  2. گشنیز خرد شده: نصف پیمانه
  3. تخم گشنیز ساییده: ۱ قاشق چایخوری
  4. سویا: یک پیمانه
  5. پیاز: ۱ عدد (۵۰ گرم)
  6. روغن کنجد: نصف پیمانه
  7. نمک: به میزان لازم
  8. فلفل سیاه: 3/1 قاشق چایخوری
  9. آرد نخودچی: ۱ قاشق مرباخوری
  10. زردچوبه: 3/1 قاشق چایخوری
  11. کاهو: چند برگ

طرز تهیه:

  • پیاز را چرخ کرده و آب آن را بگیرید.
  • سویا که ۱۰ دقیقه خیسانده اید را آبکشی نموده و چرخ کنید.
  • نمک، ادویه جات و آرد نخودچی را افزوده و خوب ورز دهید.
  • آن را به صورت قلقلی درآورده و در مقداری روغن با حرارت ملایم تفت دهید.
  • برنج خیس خورده را با مقداری نمک و ۲ قاشق روغن کته کنید تا آبش کشیده شود.
  • کاهو را در ظرفی جداگانه ته دیگ قرار دهید سپس لایه لایه برنج، مواد قلقلی و گشنیز را داخل قابلمه بریزید، نصف استکان آب داغ و ۲ قاشق روغن روی برنج داده و دم بگذارید.
error: محتوا محافظت شده می باشد.