مواد لازم:
- خمیر نانوایی: ۱ عدد (۳۷۵ گرم)
- سبوس گندم: ۱ قاشق غذاخوری
- سویا ریز: ۳ قاشق غذاخوری
- فلفل دلمه ای خرد شده: ۳ قاشق غذاخوری
- سیب زمینی: ۱ عدد (۱۰۰ گرم)
- روغن ذرت: نصف پیمانه
- تخم گشنیز ساییده: ۱ قاشق چایخوری
- فلفل سياه: 3/1 قاشق چایخوری
- آویشن ساییده: نصف قاشق چایخوری
- زردچوبه: نصف قاشق چایخوری
- نمک: به میزان لازم
طرز تهیه:
- سویا که ۱۰ دقیقه خیسانده و آبکشی نموده اید را در روغن با حرارت کم تفت دهید.
- فلفل دلمه ای را ریز کرده با نمک و ادویه جات به سویا اضافه کنید.
- بعد از چند دقیقه تفت دادن، زیر تابه را خاموش کنید تا از حرارت بیافتد.
- سیب زمینی را ریز خرد کنید همراه با سبوس، مواد تفت داده شده و مقدار کمی آب گرم، به خمیر اضافه کنید و خوب ورز دهید.
- آن را داخل ظرفی نچسب که قبلاً چرب کردید، بریزید و در مکانی گرم قرار دهید تا ور بیاید.
- سپس بدون آنکه به آن دست بزنید، روی شعله پخش کن قرار دهید و با حرارت ملایم بپزید. بوی غذا که در هوا، عطراگین شد نشانه پخته شدن یک طرف آن است.
- طرف دیگر اثر نیز با چرب کردن کمی روغن ته ظرف، پخته و میل نمایید.
- نکات: این غذا را می توان داخل فر نیز پخت. یا می توان خمیر را دو نیم کرده، نیمی از آن را پهن کنید و مواد را روی آن بریزید و نیمه دیگر خمیر را روی مواد پهن کنید و بعد از ور آمدن خمیر آن را داخل قابلمه یا فر بپزید.