کاربر

کتلت گیاهی خام

بیماری ها ، داروها ، تشخیص ، درمان و ...

مواد لازم:

  1. جوانه گندم 250 گرم
  2. مغز گردوی خیس شده 75 گرم
  3. جعفری خرد شده 2 قاشق غذاخوری
  4. سیر خام متوسط 1 حبه
  5. زرشک پلویی 2 قاشق غذاخوری
  6. نعناع خشک 1 قاشق مرباخوری
  7. روغن زیتون 3 قاشق سوپ خوری
  8. نمک دریا به مقدار دلخواه
  9. سماق قهوه ای 1 قاشق مرباخوری
  10. سماق قرمز 3 قاشق غذاخوری
  11. آب لیموترش تازه به مقدار دلخواه
  12. زردچوبه نصف قاشق چایخوری
  13. فلفل سیاه نصف قاشق چایخوری
  14. فلفل قرمز یک چهارم قاشق چایخوری

طرز تهیه:

  • ابتدا، جوانه گندم را با مغز گردو چرخ کنید و سپس سیر را رنده ریز کرده و به آن اضافه کنید. به جز سماق قرمز، بقیه مواد را به جواه چرخ شده اضافه کنید و خوب ورز دهید تا مواد یکنواختی به دست آید.
  • سپس، مقداری از مواد را در کف دست خود قرار دهید و به شکل کتلت در آورید و در سماق قرمز بغلطانید و در ظرف مناسبی بچینید.
  • روی هر کدام، 1 قاشق مرباخوری روغن زیتون بریزید و با پشت قاشق آن را روی کتلت ها پهن کنید تا به شکل کتلت سرخ کرده درآید، سپس در یخچال قرار دهید تا طعم دار شود.

نکته:

  • یکی از رمزهای استفاده از غذاهای خام گیاهی، این است که آن را تازه به تازه مصرف کنیم، چرا که اگر بیات شود طعم و مزه آن تغییر می یابد و خواص و طعم اولیه خود را نخواهد داشت، پس سعی کنیم به مقدار مصرف هر وعده تهیه و استفاده کنیم.
error: محتوا محافظت شده می باشد.