کاربر

کباب ماهی صبور

بیماری ها ، داروها ، تشخیص ، درمان و ...

مواد لازم (برای 4 الی 5 نفر):

  1. ماهی صبور 5 عدد
  2. پیاز متوسط 2 عدد
  3. لیموترش تازه شیرازی 8 عدد
  4. زعفران نصف قاشق چایخوری
  5. نمک به مقدار لازم

طرز تهیه:

  • ابتدا ماهی را تمیز کرده، شکم آن را خالی کنید و چشم و آب شش آن را خارج کرده، خوب بشویید و آن را از زیر شکم تا انتهای دم باز کنید تا به صورت کتاب درآید، بعد آن را در صافی قرا دهید تا آب آن کشیده شود، سپس خلال پیاز، آب لیموترش تازه، زعفران و نمک را به آن بیفزایید، آنگاه ماهی ها را روی هم بچینید و به مدت یک تا دو ساعت در یک ظرف درب بسته در یخچال بگذارید تا مزه دار شود. در آخر، هر ماهی را به 2 عدد سیخ بزنید، به طوری که تکه های ماهی از هم جدا نشود و یا از توری 2 تکه که از سر به هم لولا شده اند، استفاده کرده، آن را روی منقل قرار دهید تا کباب شود. بعد از آماده شدن، تیغ های ماهی را جدا کرده، میل نمایید، ماهی صبور غذای بسیار خوش مزه ای است و اهالی جنوب آن را همراه با کمی تمبر هندی مصرف می کنند، این ماهی هر چند تیغ فراوان دارد ولی ارزش غذایی آن بسیار بالا است، ماهی صبور بسیار چرب و خوش مزه و برای سلامت قلب مفید است.
error: محتوا محافظت شده می باشد.