مواد لازم (برای 5 الی 6 نفر):
- ماهی بیاح 5/1 کیلوگرم
- پیاز درشت 1 عدد
- لیموترش تازه شیرازی 7 عدد
- زعفران نصف قاشق چایخوری
- نمک به مقدار لازم
طرز تهیه:
- ابتدا شکم ماهی را خالی کرده، آب شش آن را خارج نموده، خوب بشویید و در صافی قرار دهید تا آب آنها خارج شود، بعد ماهی را به سیخ زده، روی حرارت ملایم بگذارید تا پوست آن ور بیاید، سپس پوست ماهی را کنده، آن را در یک ظرف چینی بگذارید تا روغن موجود در ماهی در ظرف جمع شود، بقیه ماهی ها را نیز به همین ترتیب آماده کنید، پس از آن، ماهی ها را برداشته و در ظرف دیگری قرار دهید، به طوری که روغن ماهی در همان ظرف باقی بماند. آنگاه خلال پیاز، آب لیموترش تازه، نمک و زعفران را لابه لای ماهی ها اضافه کرده، به مدت یک تا دو ساعت در یک ظرف در بسته، در یخچال قرار دهید، در آخر ماهی ها را از عرض به سیخ زده، روی منقل قرار دهید تا کباب شود، بعد از آماده شدن، آنها را در درون همان ظرفی که روغن ماهی در آن بود، قرار داده، سر سفره گذاشته، میل کنید، این غذا بسیار خوش مزه، ارزان و دارای ارزش غذایی بالایی است، ماهی بیاح فوق العاده چرب و اندازه آن بین 15 تا 17 سانتی متر است.