کاربر

پلو جو با لوبیا چشم بلبلی

بیماری ها ، داروها ، تشخیص ، درمان و ...

طبع غذا: معتدل

مصلح: ادویه موجود در غذا، عرق نعناع

مواد لازم (برای 4 نفر):

  1. بلغور درشت جو: ۳ پیمانه
  2. لوبیا چشم بلبلی: 2/1 یک پیمانه
  3. شوید خشک: ۱ پیمانه
  4. نمک، زردچوبه، پودر دارچین: به میزان لازم
  5. زعفران آب شده: به میزان لازم
  6. روغن زیتون: به میزان لازم

طرز تهیه:

  • لوبیا را از قبل خیس کرده، سپس با آب و مقداری زردچوبه کاملاً می پزیم تا بدون آب شود. بلغور جو را با ۵ پیمانه آب، شوید، کمی نمک و دارچین می پزیم. وقتی آب غذا تقریباً تمام شد، لوبیا را به آن افزوده و در صورت تمایل مقداری زعفران آب شده به آن اضافه کرده و پلو را با حرارت ملایم دم می کنیم.

خواص:

  1. مقوی بدن
  2. ضد قند خون و دیابت
  3. ملین
  4. ضد چربی
  5. ضد کلسترول

نکته:

  • سبزی پلویی شامل: گشنیز، جعفری، شوید و مقدار کمی تره است.
  • موقع صرف پلو در صورت تمایل مقداری روغن زیتون به آن اضافه می کنیم.
  • در پلوهایی که خرما دارند، از خرماهای خشک که آن را خلالی خرد کرده ایم، استفاده می کنیم.
  • برای دم پخت کردن برنج قهوه ای به ازای هر ۱ پیمانه برنج، از ۲ پیمانه آب استفاده می کنیم.
  • بعضی از پلوهایی که به صورت دم پخت درست می شود را می توانیم به صورت آبکش هم درست کنیم.
  • در فصولی که آلبالو وجود ندارد، می توان در غذا از مربای آلبالو استفاده کرد.
  • در پلوهایی که از بلغور جو یا جو استفاده می شود، نیاز به خیساندن آن نیست.
error: محتوا محافظت شده می باشد.