کاربر

پلوی ساده

بیماری ها ، داروها ، تشخیص ، درمان و ...

مواد لازم (برای 5 الی 6 نفر):

  1. برنج ایرانی مرغوب 4 پیمانه.
  2. سبوس دوم برنج (در صورت تمایل) 1 قاشق غذاخوری سر صاف.
  3. روغن زیتون 4 الی 5 قاشق غذاخوری.
  4. نمک به مقدار لازم.

طرز تهیه:

  • ابتدا برنج را پاک کرده، سه بار با آب ولرم بشویید، سعی کنید در هنگام شستن، برنج را زیاد مشت نکنید، زیرا برنج خرد خواهد شد. به ازای هر پیمانه برنج، یک لیوان آب به آن اضافه کنید تا برنج هنگام پخت دون شود؛ پس از آن، نمک و سبوس را به برنج اضافه کرده و هم بزنید و ظرف را روی حرارت نسبتاً ملایمی قرار دهید تا بجوشد. به محض آن که آب برنج کشیده شد، روغن لازم را به آن اضافه کنید و برنج را دم بذارید و شعله اجاق را کم کرده، اجازه دهید تا برنج دم بکشد، در این زمان عطر برنج فضای آشپزخانه را پر خواهد کرد.

توجه:

  • اضافه کردن سبوس به برنج از چاق شدن جلوگیری می کند. سبوس دوم برنج را می توانید از آسیاب های برنج کوبی تهیه کنید. پس از الک کردن سبوس ها، مقدار مورد نیاز آن را استفاده و بقیه را در یخچال نگهداری کنید.

نکته:

  • سبزی پلویی شامل: گشنیز، جعفری، شوید و مقدار کمی تره است.
  • موقع صرف پلو در صورت تمایل مقداری روغن زیتون به آن اضافه می کنیم.
  • در پلوهایی که خرما دارند، از خرماهای خشک که آن را خلالی خرد کرده ایم، استفاده می کنیم.
  • برای دم پخت کردن برنج قهوه ای به ازای هر ۱ پیمانه برنج، از ۲ پیمانه آب استفاده می کنیم.
  • بعضی از پلوهایی که به صورت دم پخت درست می شود را می توانیم به صورت آبکش هم درست کنیم.
  • در فصولی که آلبالو وجود ندارد، می توان در غذا از مربای آلبالو استفاده کرد.
  • در پلوهایی که از بلغور جو یا جو استفاده می شود، نیاز به خیساندن آن نیست.

 

error: محتوا محافظت شده می باشد.