مواد لازم:
- گلابی متوسط 1 عدد
- عسل 1 قاشق غذاخوری
- آب خنک 2 لیوان
- یخ قالبی چند تکه
طرز تهیه:
- دانه گلابی را جدا کرده و پوست دانه را بکنید و آن را به گلابی اضافه نمایید.
- نهنج گلابی را جدا کنید و آن را کنار بگذارید و بقیه مواد را در مخلوط کن بریزید.
- 1 لیوان آب به آن اضافه نمایید و مخلوط کن را روشن کنید، تا نکتار یکنواختی به دست آید.
- عسل و آب را اضافه کنید و بعد از حل شدن، در آخر یخ را به آن اضافه کنید.
- اکنون به مدت چند ثانیه، مخلوط کن را روشن کنید، حال نکتار گلابی آماده است.
خواص این نوشیدنی:
- این نوشیدنی، بسیار لطیف و خوش طعم است و برای افرادی که از ناراحتی های روده رنج می برند بسیار مفید است، برای افراد کم خون عالی است، برای افرادی که از بوی بد دهان رنج می برند بسیار مفید است. برای کسانی که نمی توانند به راحتی دفع داشته باشند مفید است.
- این نوشیدنی، نشاط آور و فرح بخش است، فشارخون را تقلیل می دهد، اشتها را زیاد می کند، برای کودکانی که کم اشتها هستند بسیار مفید است، برای افرادی که از کم خونی و پایین بودن پلاکت خون رنج می برند بسیار نافع است.
نکته:
- نکتار میوه، یعنی میوه ای که آب و تفاله آن همگی با هم یک جا است و هیچی از آن دور ریخته نمی شود. نکتار، در حقیقت آب میوه غلیظی است که هم میوه است و هم غذای انسان؛ بدین ترتیب تمام خواص آن میوه حفظ می گردد و سلامتی و نشاط را به مصرف کننده هدیه می کند. یکی از شگفتی های نکتار میوه جات، این است که دارای فیبر زیادی است و موجب می شود روده بزرگ انسان یا کولون، به خوبی تحریک شود و مواد زاید از بدن به خوبی دفع و سلامتی و نشاط انسان تأمین گردد.
- در تمام نکتارها از عسل استفاده می شود که تأثیر میوه جات و سبزیجات را دو چندان می کند. افزودن عسل، موجب جذب سریع مواد مفید موجود در میوه جات و موجب سلامتی و نشاط انسان می شود. در هر نکتاری که عسل وجود دارد، بهتر است که چند تکه یخ به نکتار اضافه شود. این حالت، موجب تقویت سیستم گوارش انسان خصوصاً معده شخص می شود و تقویت معده، موجب می گردد که کلیه اندام های بدن به خوبی کار کرده و انسان از سلامت کامل بهره مند گردد. هنگام تهیه نکتار میوه جات از میوه هایی که می شود آنها را با پوست استفاده کرد، بهتر است پوست آنها را نکنیم و نکتار میوه را همراه با پوست درست کنیم.