مواد لازم:
- انگور، گلابی، زردآلو، گیلاس، سیب، آناناس، انار، آب لیموترش تازه، مقداری عسل و چند تکه یخ.
نوع ترکیب:
- سیب + انار
- انگور + گیلاس
- سیب + آب لیموترش تازه
- انگور + گلابی + زردآلو
- انگور + گلابی + زردآلو + آناناس
طرز تهیه (نکتار انگور، گلابی و زردآلو):
- 1 لیوان انگور حبه شده + 1 عدد گلابی متوسط + 5 عدد زردآلو رسیده و هسته جدا شده + 1 قاشق عسل + 1 لیوان آب + چند تکه یخ را در مخلوط کن ریخته، مخلوط کرده، جرعه جرعه میل کنید.
طرز تهیه (نکتار انگور و گیلاس):
- 1 لیوان انگور حبه شده + 1 لیوان گیلاس هسته جدا شده + 1 قاشق عسل + 1 لیوان آب + چند تکه یخ را در مخلوط کن ریخت، مخلوط کرده، جرعه جرعه میل می نماییم.
نکته:
- سایر میوه جات فوق را نیز با سلیقه و ذائقه خود همین گونه آماده کرده، میل نمایید در فصل های مختلف، می توانید از میوه جات موجود در همان فصل استفاده کنید.
- نکتار میوه جات را باید از میوه جات سالم تهیه و بلافاصله از آن را مصرف نمود. برای جلوگیری از اکسید شدن نکتار میوه جات می توانید مقداری عسل و آب لیموترش تازه به آن ها اضافه کنید.