مواد لازم:
- سیب، زنجبیل، گلابی، مقداری عسل و چند تکه یخ.
نوع ترکیب:
- شربت عسل با زنجبیل + آب لیموترش تازه
- سیب + زنجبیل + آب لیموترش تازه
- گلابی + زنجبیل + آب لیموترش تازه
طرز تهیه (نکتار سیب، زنجبیل و آب لیموترش تازه):
- 1 عدد سیب + یک چهارم قاشق چایخوری زنجبیل ساییده شده + 1 قاشق غذاخوری عسل + آب 1 عدد لیموترش تازه+ 1 لیوان آب + چند تکه یخ و عرق نعناع را در مخلوط کن ریخته، مخلوط کرده، جرعه جرعه میل کنید.
طرز تهیه (نکتار گلابی، زنجبیل و آب لیموترش تازه):
- 1 عدد گلابی متوسط + 1 قاشق غذاخوری عسل + یک چهارم قاشق چایخوری زنجبیل ساییده شده + 1 لیوان آب + آب 1 عدد لیموترش تازه + چند تکه یخ را در مخلوط کن ریخته، مخلوط کرده و جرعه جرعه میل کنید.
نکته:
- نکتار میوه جات را باید از میوه جات سالم تهیه و بلافاصله از آن را مصرف نمود. برای جلوگیری از اکسید شدن نکتار میوه جات می توانید مقداری عسل و آب لیموترش تازه به آن ها اضافه کنید.