مواد لازم:
- سیب، زنجبیل، مقداری عسل و چند تکه یخ.
نوع ترکیب:
- سیب و زنجبیل را با یکدیگر مخلوط کنید.
طرز تهیه:
- سیب را چهار قسمت کرده و دانه های آن را خارج نموده، سر و ته آن را جدا کنید.
- سپس به اندازه 1 فندق، زنجبیل تازه یا یک چهارم قاشق چایخوری زنجبیل آسیاب شده را همراه با 1 لیوان آب و چند تکه یخ و 1 قاشق عسل در مخلوط کن ریخته، مخلوط کرده، به آرامی میل نمایید.
- این نکتار برای رقیق شدن خون، ناراحتی های قلبی و گرم شدن بدن مفید است.
نکته:
- نکتار میوه جات را باید از میوه جات سالم تهیه و بلافاصله از آن را مصرف نمود. برای جلوگیری از اکسید شدن نکتار میوه جات می توانید مقداری عسل و آب لیموترش تازه به آن ها اضافه کنید.