کاربر

نکتار زردآلو

بیماری ها ، داروها ، تشخیص ، درمان و ...

مواد لازم:

  1. زردآلوی رسیده و شیرین 6 عدد
  2. عسل 2 قاشق غذاخوری
  3. آب خنک 2 لیوان
  4. یخ قالبی چند تکه

طرز تهیه:

  • ابتدا، زردآلوها را تمیز بشویید و هسته آن را جدا کنید.
  • سپس، همراه آب و عسل در مخلوط کن بریزید و آن را مخلوط کنید تا محلول یکنواختی به دست آید.
  • یخ را به آن اضافه کنید، بعد از چند ثانیه نکتار آماده است.

خواص این نوشیدنی:

  • این نوشیدنی، بسیار مفرح و نشاط آور است و برای افرادی که از فقر آهن و کم خونی رنج می برند بسیار مفید است. همچنین برای کودکانی که در حال رشد هستند بسیار نافع است، لذا این نوشیدنی را به کودکان یک سال و یک سال به بالا بدهید. در حقیقت میوه ها از شگفتی های طبیعت اند؛ سلامتی انسان را تأمین می کنند، سیستم ایمنی را افزایش می دهند و انسان را در مقابل بیماری ها بیمه می نمایند.
  • این نوشیدنی، به علت دارا بودن ویتامین های گروه B برای افرادی که از ناراحتی های اعصاب و روان و بی خوابی، خستگی شدید، گیجی و فراموشی رنج می برند، بسایر نافع است و نشاط وافری ایجاد می کند.
  • زردآلو منبع غنی بتاکاروتن است، لذا در تقویت بینایی چشمی، جلوگیری از بروز بیماری های قلبی و آب مروارید موثر است.

نکته:

  • نکتار میوه، یعنی میوه ای که آب و تفاله آن همگی با هم یک جا است و هیچی از آن دور ریخته نمی شود. نکتار، در حقیقت آب میوه غلیظی است که هم میوه است و هم غذای انسان؛ بدین ترتیب تمام خواص آن میوه حفظ می گردد و سلامتی و نشاط را به مصرف کننده هدیه می کند. یکی از شگفتی های نکتار میوه جات، این است که دارای فیبر زیادی است و موجب می شود روده بزرگ انسان یا کولون، به خوبی تحریک شود و مواد زاید از بدن به خوبی دفع و سلامتی و نشاط انسان تأمین گردد.
  • در تمام نکتارها از عسل استفاده می شود که تأثیر میوه جات و سبزیجات را دو چندان می کند. افزودن عسل، موجب جذب سریع مواد مفید موجود در میوه جات و موجب سلامتی و نشاط انسان می شود. در هر نکتاری که عسل وجود دارد، بهتر است که چند تکه یخ به نکتار اضافه شود. این حالت، موجب تقویت سیستم گوارش انسان خصوصاً معده شخص می شود و تقویت معده، موجب می گردد که کلیه اندام های بدن به خوبی کار کرده و انسان از سلامت کامل بهره مند گردد. هنگام تهیه نکتار میوه جات از میوه هایی که می شود آنها را با پوست استفاده کرد، بهتر است پوست آنها را نکنیم و نکتار میوه را همراه با پوست درست کنیم.
error: محتوا محافظت شده می باشد.