مواد لازم:
- دست انبوی متوسط 200 گرم
- عسل طبیعی 1 قاشق غذاخوری
- آب خنک 1 لیوان
- یخ قالبی چند تکه
طرز تهیه:
- دست انبو را پوست بگیرید و در مخلوط کن بریزید.
- عسل و آب را به آن بیافزاید و مخلوط کن را روشن کنید، تا محلول یکنواختی به دست آید.
- یخ را به آن اضافه نمایید و چند ثانیه مخلوط کن را روشن کرده تا نکتار آماده گردد.
خواص این نوشیدنی:
- این نوشیدنی، برای افرادی که از داغی بدن رنج می برند بسیار مفید است و حرارت بدن را به حال تعادل در می آورد.
- این نوشیدنی، برای سیستم اورولوژی یعنی برای کلیه ها و مثانه بسیار مفید می باشد. این نوشیدنی، به اندازه کافی دارای املاح است و برای فعالیت کار سلول های بدن بسیار مفید است.
نکته:
- نکتار میوه، یعنی میوه ای که آب و تفاله آن همگی با هم یک جا است و هیچی از آن دور ریخته نمی شود. نکتار، در حقیقت آب میوه غلیظی است که هم میوه است و هم غذای انسان؛ بدین ترتیب تمام خواص آن میوه حفظ می گردد و سلامتی و نشاط را به مصرف کننده هدیه می کند. یکی از شگفتی های نکتار میوه جات، این است که دارای فیبر زیادی است و موجب می شود روده بزرگ انسان یا کولون، به خوبی تحریک شود و مواد زاید از بدن به خوبی دفع و سلامتی و نشاط انسان تأمین گردد.
- در تمام نکتارها از عسل استفاده می شود که تأثیر میوه جات و سبزیجات را دو چندان می کند. افزودن عسل، موجب جذب سریع مواد مفید موجود در میوه جات و موجب سلامتی و نشاط انسان می شود. در هر نکتاری که عسل وجود دارد، بهتر است که چند تکه یخ به نکتار اضافه شود. این حالت، موجب تقویت سیستم گوارش انسان خصوصاً معده شخص می شود و تقویت معده، موجب می گردد که کلیه اندام های بدن به خوبی کار کرده و انسان از سلامت کامل بهره مند گردد. هنگام تهیه نکتار میوه جات از میوه هایی که می شود آنها را با پوست استفاده کرد، بهتر است پوست آنها را نکنیم و نکتار میوه را همراه با پوست درست کنیم.