مواد لازم:
- آلبالوی رسیده 200 گرم
- عسل 2 قاشق غذاخوری
- آب خنک 2 لیوان
- یخ قالبی چند تکه
طرز تهیه:
- ابتدا، آلبالوها را تمیز بشویید و در صافی بریزید، سپس هسته آنها را با هسته گیر (دستگاه مخصوص جدا کردن هسته) خارج کنید و در مخلوط کن بریزید.
- بعد آب و عسل را به آن اضافه کنید و مخلوط کن را روشن کنید تا محلول یکنواختی به دست آید.
- در آخر، یخ را به آن اضافه کنید.
خواص این نوشیدنی:
- این نوشیدنی، یکی از نوشیدنی های بسیار مفید و موثر برای افرادی است که از کبد چرب و چربی خون رنج می برند؛ همچنین برای افرادی که از بیماری کیسه صفرا و نقرس در عذابند بسیار نافع است؛ این نوشیدنی، برای بیماران هپاتیت و سیروز کبدی بسیار شگفت انگیز است و نشاط خاصی را به انسان می دهد.
- این نوشیدنی، برای افرادی که از غلظت خون رنج می برند بسیار نافع و مفید است؛ این نوشیدنی را افرادی که از گرفتگی عروق کرونر قلبی در اذیت هستند می توانند استفاده کنند؛ افراد دارای فشارخون هم از این نوشیدنی معجزه گر می توانند استفاده کنند و سلامت قلب خود را بیمه کنند.
نکته:
- نکتار میوه، یعنی میوه ای که آب و تفاله آن همگی با هم یک جا است و هیچی از آن دور ریخته نمی شود. نکتار، در حقیقت آب میوه غلیظی است که هم میوه است و هم غذای انسان؛ بدین ترتیب تمام خواص آن میوه حفظ می گردد و سلامتی و نشاط را به مصرف کننده هدیه می کند. یکی از شگفتی های نکتار میوه جات، این است که دارای فیبر زیادی است و موجب می شود روده بزرگ انسان یا کولون، به خوبی تحریک شود و مواد زاید از بدن به خوبی دفع و سلامتی و نشاط انسان تأمین گردد.
- در تمام نکتارها از عسل استفاده می شود که تأثیر میوه جات و سبزیجات را دو چندان می کند. افزودن عسل، موجب جذب سریع مواد مفید موجود در میوه جات و موجب سلامتی و نشاط انسان می شود. در هر نکتاری که عسل وجود دارد، بهتر است که چند تکه یخ به نکتار اضافه شود. این حالت، موجب تقویت سیستم گوارش انسان خصوصاً معده شخص می شود و تقویت معده، موجب می گردد که کلیه اندام های بدن به خوبی کار کرده و انسان از سلامت کامل بهره مند گردد. هنگام تهیه نکتار میوه جات از میوه هایی که می شود آنها را با پوست استفاده کرد، بهتر است پوست آنها را نکنیم و نکتار میوه را همراه با پوست درست کنیم.