کاربر

نمک طعام

بیماری ها ، داروها ، تشخیص ، درمان و ...

نام های دیگر: ملح العجین، کلرید سدیم، نمک سفره، نمک آشپزخانه، لون

مشخصات: سدیم کلرید (به انگلیسی Sodium Chloride ) که در فارسی به آن نمک گفته می‌شود و فرمول شیمیایی آن NaCl است، یک ترکیب یونی است که از نسبت‌های معادل سدیم و کلر تشکیل شده ‌است. سدیم کلرید ترکیب اصلی تشکیل‌ دهنده نمک طعام است و بخش اعظم شوری آب اقیانوس‌ها نیز به‌ دلیل این ترکیب است.

مزاج: گرم و خشک

خواص:

  1. درمان حناق
  2. درمان استفراغ
  3. زیاد کننده بزاق
  4. دارای کلر سدیم
  5. دافع بلغم و سودا
  6. ضد عفونی کننده
  7. پیشگیری از جذام
  8. درمان گوشت زائد
  9. درمان سوء هاضمه
  10. درمان گلو درد (غرغره)
  11. درمان نمناکی دست ها
  12. درمان ورم لوزه (غرغره)
  13. درمان ورم زبان کوچک
  14. درمان قاعدگی های سخت
  15. موثر در تمیز کردن دندان ها
  16. درمان ‌نقرس (مالش با عسل)
  17. درمان عرق زیاد (با لیموترش)
  18. احتمال جنین پسر را بالا می‌برد
  19. درمان بیماری های طحال (عرق)
  20. درمان خون مردگی (مالش با عسل)
  21. رفع خستگی (مالش با روغن زیتون)
  22. درمان دندان درد (با مروارید ساییده)
  23. درمان گزیدگی زنبور (با عسل و سرکه)
  24. دافع ضرر تریاک (با عسل و سکنجبین)
  25. درمان سوختگی (با پیاز رنده شده ضماد کنید)
  26. درمان خونریزی لثه (مالش با آب لیمو ترش یا سرکه)
  27. درمان کوفتگی اعضاء (با روغن زیتون و عسل و زفت)
  28. درمان نیش عقرب ها (آغشته به نمک و سرکه و الکل)
  29. اشتها آور (قبل از طعام باعث تحریک ترشح بزاق می‌شود)
  30. درمان بدبویی دهان ناشی از بلغم (بعد از غذا دو قاشق کوچک)

مضرات:

  1. مو
  2. قلب
  3. کلیه
  4. آسم
  5. چاقی
  6. بواسیر
  7. ازاتمی
  8. عطش
  9. حافظه
  10. نقرس
  11. آلزایمر
  12. سردرد
  13. لاغری
  14. سرطان
  15. رماتیسم
  16. طول عمر
  17. مرض قند
  18. فشار خون
  19. چربی خون
  20. سیروز کبدی
  21. دیالیز کلیوی
  22. سخت ادراری
  23. سرماخوردگی
  24. ورم پروستات
  25. سختی زایمان
  26. اسید اوریک بالا
  27. سنگ کیسه صفرا
  28. اسیدی کننده خون
error: محتوا محافظت شده می باشد.