کاربر

مربای هلو

بیماری ها ، داروها ، تشخیص ، درمان و ...

مواد لازم (برای 2 الی 3 نفر):

  1. هلوی رسیده و شیرین 500 گرم
  2. عسل 1 قاشق غذاخوری
  3. دارچین نصف قاشق چایخوری
  4. هل ساییده نصف قاشق چایخوری
  5. فندق چرخ شده 1 قاشق سوپ خوری

طرز تهیه:

  • ابتدا هلوها را شسته، هسته آنها را خارج کرده، بعد به صورت فندقی خرد کنید و در یک ظرف مناسب ریخته، عسل و سپس هل، دارچین و فندق چرخ کرده را به مربا بیفزایید و میل نمایید، این مربا برای افرادی که دچار گرمی بدن و تب شده اند؛ بسیار سودمند است.

نکته:

  • برای تهیه مرباجات از میوه هایی استفاده کنید که مقداری آب خود را از دست داده باشند (پلاسیده شده باشند). ابتدا میوه جات پلاسیده شده را خرد کرده، آن ها را در شیشه ای تمیز ریخته و روی آن عسل اضافه کنید، به طوری که عسل روی میوه جات را بپوشاند، در ابتدا هسته میوه های هسته دار مانند آلبالو را در آورید یا میوه هایی مانند سیب، به را باید خلال کرده و بعد عسل به آن اضافه کنید، میوه جات باید نیمه خشک باشند، زیرا استفاده از میوه های آبدار موجب کپک زدن مربا می شود.

 

error: محتوا محافظت شده می باشد.