کاربر

مالت جو

بیماری ها ، داروها ، تشخیص ، درمان و ...

نام های دیگر: سمنوی جو

مشخصات: به طور مطلق و اختصاصاً مالت به مالت جو گفته می شود؛ ولی از نظر فنی در تجارت جوانه ی غلات از جمله جوانه، جو جوانه ی یولاف جوانه گندم و جوانه ی ذرت را نیز مالت می نامند. برای این کار جو یا یولاف یا گندم یا ذرت را خیس می کنند در پارچه ای میپیچند و در ظرفی قرار داده و در جای خنک و در سایه می گذارند و دایم آن را نمناک نگه می دارند تا جوانه بزند و قبل از سبز شدن آنها را از دانه ها باز کرده و می خشکانند که به آن مالت گفته می شود در صنعت هدف عمده از تهیه ی مالت تولید ماده ای به نام Mout، که شیره ی جوانه های فوق الذکر است می باشد در چین مرسوم است که از، برنج، ارزن لوبیا و عدس هم مالت درست می کنند.

ترکیب شیمیایی: در هر صد گرم مالت خشک معمولاً مالت جو مواد زیر وجود دارد: آب 5.2 گرم – انرژی غذایی ۳۶۸ کالری پروتئین ۱۳ گرم – مواد چرب 1.9 گرم – هیدراتهای کربن ۷۷ گرم – خاکستر 2.4 گرم آهن ۴ میلیگرم – تیامین 0.49 میلیگرم – رایبوفلاوین 0.31 میلی گرم – نیاسین ۹ میلی گرم. در هر صد گرم عصاره مالت خشک: ماده سغزی شیرینی که از دم کردهی مالت خشک به دست می آورند مواد زیر وجود دارد: آب ۳ گرم – انرژی غذایی ۳۶۷ کالری – پروتئین ۶ گرم – هیدرات های کربن ۸۹ گرم – خاکستر 1.6 گرم – کلسیم ۴۸ میلی گرم فسفر ۲۹۴ میلی گرم آهن 8.7 میلی گرم – سدیم ۸۰ میلی گرم – پتاسیم ۲۳۰ میلی گرم – تیامین 0.36 میلی گرم – رایبو فلاوین 0.45 میلیگرم – نیاسین 9.8 میلیگرم و مواد چرب به مقدار کم. ویتامین ها: B – B و C در آن وجود دارد.

مزاج: گرم

خواص:

  1. دارای فسفر
  2. درمان پا درد
  3. درمان اسهال
  4. درمان واریس
  5. درمان ‌لاغری
  6. خلط آور (تازه)
  7. درمان کمر درد
  8. رفع ترس از نور
  9. تقویت کننده مو
  10. درمان قند خون
  11. درمان ریزش مو
  12. درمان نفخ شکم
  13. درمان مرض قند
  14. درمان خشکی مو
  15. دارای آهن و مس
  16. درمان سوء هاضمه
  17. درمان یبوست دائم
  18. درمان عفونت معده
  19. تقویت کننده حافظه
  20. درمان کلسترول بالا
  21. زیادی ترشح تیروئید
  22. درمان تصلب شرایین
  23. افزایش دهنده رشد قد
  24. درمان تهوع زنان حامله
  25. درمان بی خوابی عصبی
  26. افزایش دهنده طول عمر
  27. پیشگیری از آسیب مغزی
  28. پیشگیری از تشنج کبدی
  29. درمان کندی ضربان قلب
  30. تقویت کننده معده و روده
  31. درمان استفراغ صبحگاهی
  32. جلوگیری از سفید شدن مو
  33. دارای قویترین آنتی اکسیدان
  34. درمان زخم معده و اثنی عشر
  35. پیشگیری از سنگ کیسه صفرا
  36. درمان ترش کردن (با غذا خورده شود)
  37. مالت ارزن خنک کننده بادشکن و مقوی معده است.
  38. قطع کننده شیر (در زنانی که بچه‌های آنها مرده و پستان هایشان شیر دارد)
  39. مالت برنج برای تقویت معده مفید است ضد نفخ بادشکن و سازنده می باشد.
  40. مالت های دیگر، غلات از اخار خواص شهد مالت جو می باشند که احتیاج به تکرار آن نیست.
  41. گرد مالت ارزن را با چرای مخاوما کنید و روی صورت بمالید پوست صورت را نرم و شفاف می کند.
  42. دارای ویتامین‌های B (خصوصاً ویتامین های B1، B2، B3، B8، k، E یه عبارت دیگر B کمپلکس طبیعی است).
  43. مالت جو ضد عفونی کننده روده است در هضم غذای نشاسته ای کمک می کند و مغذی نیز می باشد نرم کننده ی سینه است ضد اسکوربوت می باشد برای ناراحتی های پس از زایمان و برای قطع کردن شیر در مورد مادرانی که طفل آنها پس از تولد از دست رفته باشد و یا به دلایلی دیگر لازم باشد که شیر آنها قطع شود مؤثر می باشد و برای سقط جنین به کار میرود مقوی معده و پپتیک است و در موارد و با به کار می رود.

مضرات:

  • سقط جنین (زیاد)
error: محتوا محافظت شده می باشد.