کاربر

مارمالاد گلابی انبه

بیماری ها ، داروها ، تشخیص ، درمان و ...

مواد لازم:

  1. انبه رسیده درشت 1 کیلوگرم
  2. عسل طبیعی 2 قاشق غذاخوری
  3. ژل کتیرا 4 قاشق سوپ خوری
  4. پودر نارگیل 100 گرم
  5. پودر پسته 25 گرم
  6. آب خنک 1 لیوان

طرز تهیه:

  • ابتدا، انبه را بشویید و سپس پوست و هسته آن را جدا کنید و در صافی قرار دهید تا آب اضافه آن گرفته شود.
  • قطعات میوه را در مخلوط کن بریزید و سپس ژل کتیرا، آب، عسل و پودر نارگیل را به آن اضافه کنید و خوب مخلوط کنید تا خمیر نسبتاً سفتی به دست آید. (با کم و زیاد کردن آن غلظت آن را تنظیم کنید).
  • خمیر به دست آمده را در ظرف های کوچک زیبا و مناسب بریزید.
  • روی خمیر مارمالاد را با پودر پسته به سلیقه خود تزیین کنید و در یخچال قرار دهید تا آماده مصرف شود.

نکته:

  • مارمالاد نوعی دسر بسیار خوش رنگ و خوشمزه است که از انواع میوه جات درست می شود و عموماً بعد از غذا مورد استفاده قرار می گیرد. مارمالادها مواد لازم را برای بدن و همچنین املاح و انواع ویتامین ها مورد نیاز بدن را دارند و بسیار خوشمزه و اشتها برانگیزند.
  • مارمالاد را می توان با رنگ های زیبا و در شکل های مختلف درست کرد و مورد استفاده قرار داد.
  • در رژیم خام گیاه خواری، در واقع مارمالاد را جایگزین انواع ژله قرار می دهیم.

 

error: محتوا محافظت شده می باشد.