طبع غذا: گرم و تر
مواد لازم (برای 4 نفر):
- پودر نارگیل: ۴ پیمانه
- عسل: به میزان لازم
- هل و گلاب: به میزان لازم
- زعفران آب شده: به میزان لازم
طرز تهیه:
- پودر نارگیل را آسیاب کرده تا مقدار کمی روغن پس بدهد و تقریباً به شکل خمیری درآید. سپس آن را در ظرف مورد نظر ریخته، مقداری هل، گلاب، زعفران و عسل به آن اضافه می کنیم. خمیر به دست آمده را خیلی خوب ورز می دهیم تا مواد با هم مخلوط شوند. ته یک سینی مستطیلی را چرب کرده و مواد را ته سینی پهن می کنیم و به شکل لوزی برش می زنیم. حدود ۲ تا ۳ ساعت سینی را داخل یخچال قرار می دهیم. لوزها بعد از خنک شدن از سینی جدا می شوند.