کاربر

لوبیا قرمز

بیماری ها ، داروها ، تشخیص ، درمان و ...

مشخصات: لوبیا قرمز یک از انواع مرسوم لوبیا است. به جهت شباهت ظاهری آن در شکل و رنگ به کلیه، این لوبیا به نام لوبیا کلیوی (به انگلیسیKidney bean ) نامگذاری شده‌است. لوبیا قرمز می‌تواند با لوبیاهای دیگری که به این رنگ هستند، از جمله لوبیای آزوکی اشتباه گرفته شود.

ترکیب شیمیایی: در هر صد گرم دانه ی لوبیا قرمز خام مواد زیر وجود دارد: آب حدود ۱۰ گرم – پروتئین حدود ۲۲ گرم مواد چرب حدود 1.5 گرم – هیدراتهای کربن حدود ۵۶ گرم – خاکستر 3.7 گرم – کلسیم ۱۱ میلیگرم – فسفر ۴۰۶ میلیگرم – آهن 6.9 میلی گرم – سدیم ۱۰ میلیگرم – پتاسیم ۹۸۴ میلی گرم – تیامین – 0.51 میلی گرم – رایبو فلاوین 0.20 میلی گرم – نیاسین 2.3 میلی گرم ویتامین A ۲۰ واحد بین المللی در آن وجود دارد.

مزاج: گرم و تر

مصلح: دارچین، خردل، زیره نمک و روغن زیتون می باشد.

خواص:

  1. سوپ لوبیا بخورید مدر است و حجم ادرار را زیاد می کند و برای بیماری قند مفید می باشد.
  2. آن را بپزید بعد بکوبید و بر پوست بمالید برای پیشگیری از آفتاب زدگی و درمان آن مفید است.
  3. آب پخته ی آن را بخورید برای پاک کردن رحم از ترشحات نفاس نافع است، به اخراج جنین و ضمائم آن کمک می کند؛ بدین جهت خوردن آن بعد از زایمان نافع می باشد.
  4. صمغ باریجه یا گالبانوم را در آب جوشانده ی آن مخلوط کنید و در آن بنشینید. خروج جنین مرده را تسهیل و تسریع می کند همچنین برای تسریع خروج ترشحات نفاس پس از زایمان نیز مفید می باشد.

مضرات:

  • در بیشتر افراد ایجاد نفخ و گاز می کند اسراف در خوردن آن موجب دیدن خواب های مشوش می شود.
error: محتوا محافظت شده می باشد.